princess Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 kura..nastval me ten hokej vcera ach jo :-( snad aspon dnes no 3 misto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Tak kdo byl včera v Bystřici? Že jsem tam nikoho neviděl. Vlastně poznal bych jen Jozzina. Já byl ten týpek se žlutým batohem na zádech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Ja byl na rodinne oslave , s tim ze tam vecer zajedem v sest se ukazalo ze nema kdo ridit :D jake to bylo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 jozzi: mas novou zpravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 (editace) Co , kde , jak , uz ficim , koukam Editováno: 20. Květen 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Takze po male domluve "jadra" clenu Ostravska ))) jsme se dohodli na nasledujicim datumu pristiho srazu: 17. 6. 2012 - 13hod Predbezne misto konani dle vyberu: Karvina, Ostrava, CT, Havirov Z vasich navrhu vybereme misto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Datum sedi , a mistem se přispusobim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Tak nejsem si na 100% jistý,ale asi mi tam vychází ranní,ale zkusím to nějak udělat,ať dorazím A byl bych pro OSTRAVU!!! A proč??? BO!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 (editace) Kucíííí hádejte co jseeeem. No jsem mezi vámi komanďáky z Ostravyyy! Juchuuu! Jinak na sraz dorazím ať je třeba v Krkonoších - hlavně jak tam budete Vy! Přes víkend jsem tu nebyl a čoklík nám spadnul. Ale i tak má hlasu, týýý brďoo - bych nečekal. Kujuuuu! http://hobby.blesk.cz/soutez/nejpes/2012/profil/1559/tom/ Editováno: 21. Květen 2012, autor: jirina5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Jiriku, tak to vitej jinak snazim se klikat jak muzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Ja byl na rodinne oslave , s tim ze tam vecer zajedem v sest se ukazalo ze nema kdo ridit :D jake to bylo ? SUPER!! Slíže mně neberou, ale Kristína byla dobrá a Wilki fenomenalne!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 A bejesz na swiyncie 3h braci ? Perfect , Ira , w czechah mandrage i anna k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 No jsem mezi vámi komanďáky z Ostravyyy! Juchuuu! Super, čím víc nás bude tím lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich4l Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Taky se na dalším srazu ukážu , ať je to kde chce je mi to fuk, mam vše docela blizko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 U Adi už jsem si všimnul,že je v KOMANDU .... a Jiřiku .... tebe vítám!!! A jak píše Adi ... čím více,tím lépe!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Kluci , to uz jsme ctyri ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Jozzi: 5 Ty,Tom,Já,Dan,Jiřík nebylo by od věci nechat si třeba udělat nějáké decentní nálepky "OSTRAVSKÉ KOMANDO" třeba můžete někdo zkusit udělat na PC nějáký návrh,já takové věci s photoshopem atd moc neumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 To bych bral , zaukolujem Toma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Jj taky mě hned napadnul Tom ale nechtěl jsem to psát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 to zvladne , je to klucina sikovny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Snad 6 ! Ale pájmistra si musim nechat, to snad chapete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Mozna by to slo skombinovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Stalker: jasná věc včera sem měl pujčeného nového supa a strašně se mi zalíbilo i osvětlení těch koleček výdechu ventilace,takže myslím že budeš mít další kšeftík i s tím osvětlením klik co ty na to? je to reálné? Jozzi: Kombinovat se dá třeba i vodka s džusem nebo rum s colou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Pájmistr OSTRAVSKÉHO KOMANDA ? Myslite takove logo? :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Adleros: Ty vydechy maji neco do sebe, moje fabka je jedna z mala, co to taky ma Urcite neni problem, budes davat nove ofuky, nebo jen chces vhodne umistit osvetleni do stavajicich? Neboj pocitam s tebou, zatim jsme predbezne domluveni po 15.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.