Wojnar Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Zdá se, že jste mně ukecali v Jiříkovém vlákně. Teď ještě musím ukecat já manželku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Jednoduhe, nakupy v sopinu Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Kurňa chlapi ... to mi nerobte 4.3. robim .... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Tome to jsme dva Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Je to pech ale co už ..... snad nebude poslední :'> Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Jednoduhe, nakupy v sopinu Na tohle ji neutáhnu, ne-e, bohužel. Nicméně ale přemýšlím spíš o tom dubnu. No uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Wojnare , toz tak prenest sraz jednorazove do Trince, budou to mit kluci i z vyletem , a snad by dorazil i pissi z mostu Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Tak nás tady v Třinci a v okolí taky není málo. Od Mostů po ČT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Coz tak zorganizovat ve slezsku ? Treba v Trinci na parkovisti u lednaku Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Jo to bych taky prijel, i kdyz s vykradenym autem bohuzel . . . ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovosh Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 No 4.3. mi to urcite nevyjde... Jelikoz moje mlada zitra (3.3.) slavi narozky, tak v nedeli urcite nebudu cisty :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Chlapi, tak situace u mně je taková, že kdybych dvakrát chtěl, tak se musím na tuto neděli omluvit. Jednak mi v pondělí přivezou palubky na cca 130 m2 stropů a šikmin a já to musím někde uložit, čili udělat pořádek v garáži. Dneska jsem se tam díval a fakt nevím kde to tam dám Druhák mně dneska tak jeblo za krkem, že hlavou skoro vůbec neotočím. Tudíž ne že se stím nedá vůbec jezdit, ale ani nevím jak budu zítra a pozítří fungovat a dělat ten zas*aný pořádek PS: jozzi ma svkělý nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 na krk slivovicu, mazání i preorálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 už se děje, už se děje, neboj Nechci nic dopředu odpískávat, ale tuto nedělu to asi fakt nevýjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Wojnare, ja mam vzdy skvele napady, teda skoro tak co kluci, prijeli byste nekdy pred Werk arenu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 To není špatný nápad.. do Třince je to z F-M coby kamenem dohodil :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 V neděli taky nedojedu,jsem v právi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pissi Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Wojnare , toz tak prenest sraz jednorazove do Trince, budou to mit kluci i z vyletem , a snad by dorazil i pissi z mostu Odeslano z Iphone 4S Dobrý nápad,klidně může být.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 To bysme byli prozatim 3 a pissi, klidne i borou , bych dotahnul i kluky z polska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 tak dnes kdo chce dorazte ke KICE 14hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Ja bych chtěl ,ale pošlu vam smsku z prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 super,aspon neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Budu tam virtualně , kurna , a budes i 1.4 ? rad bych skouknuli Tvoji koktu ,to vis povedenych prestaveb je malo ,a Tvoje je originalni , to nemužeš odepřit ,už jen barvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Možná bych se taky mohl zastavit. Dnes to bohužel neuskutečním, jelikož mám ještě v krvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Tak co , byl tam vubec někdo ? nebo všihni pracujou jako ja no a Lukaš je v limbu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.