Přejít na obsah

pissi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    367
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem pissi

  1. Zdravím všechny. Prosím,nebyl by někde kompletní polopatický návod na dodělání el. zrcátek s výhřevem? Jedna se o F1 1.9tdi RS 2004 predFL. Ten co je na začátku tohodle vlakna nefunguje. Dik.. Ještě dodam že momentálně jsou tam manuální.. :-(
  2. Můžete mi někdo prosím polopaticky poradit,jak nakododovat předního asistenta? Po mechanické strance je hotovo,teď ho jen uvést do chodu..
  3. Díky moc za vyčerpávající odpovědi. Čekám až dorazí nová jednotka a jdu na to..
  4. Aha,super. Jj ,zadní jsou origo,dodělávám jen předek. Prosím tě,tak pak v tom případě přídou ty piny co jsou na kabeláži u tlačítka?
  5. Samce mám na konektoru,který je u kabeláže k jednotce. Takže jsem přehodil jen samice a sedi k sobě. Spíš si mě zaskočil s tim getwayem? Žádné spletené kabely nemám..
  6. h2o díky moc za podrobný návod,myslím že se povedlo zapojit správně.. Zapojení repráčku je v pohodě,akorád s tím tlačítkem trochu tápu.. Ty dva piny příjdou do getweye,to se mi podařilo najít,ale s těma volnýma drátkama jsem trochu na pochybách..
  7. To by bylo super, alespoň pro představu. Myslím,ale že na originalní kabeláži předního nárazníku budoubudou jiné barvy drátku. Potřebuju se něčeho chytit. Nejsem moc s elektrikou kamarád. A ukazuje se že mé googlovací schopnosti taky stoji za prd :-D ..
  8. Nikdo neporadí? Byl bych velice vďečen.. Ještě mě napadlo,zda je to vůbec proveditelné,abych zadní kabeláž použil pro přední čidla? Dík za reakce..
  9. Pánové,najde se nějaky machr přes elektriku,který by mi dokazal z fotky poradit jak přepinovat kabeláž nárazníku z O3 zadní na konektor O2 přední?? Který kablík na kterou pozici??
  10. kadlec: Já jsem ho právě četl a celé. Je ale "celkem staré".. Zdálo se mi jestli třeba někdo nepřišel s řešením,které by fungovalo.. Třeba použít ploutev z OIII,nebo tak něco..
  11. Já jsem myslel,jestli někdo náhodou někde na netu nenarazil na FM ploutev,která má alespoň podobné vlastnosti jako orig. anténa. Nechávat tam dvě,když origo bude někde v sloupku se mi zdá jako nešťastné řešení..
  12. Zdravím chlapi. Vyřešil už někdo jakou použít ploutev u octy FL,aby se signál "alespoň" rovnal příjmu klasického prutu? Dík za postřehy..
  13. Zdravím. Myslíte že bude stejný problém i u výměny 1,3Mpi za 1,6Mpi?? Napadlo mě jestli by třeba nestačilo přepinovat konektory u řídící jednotky.. Mám v plánu se do toho pustit,ale měnit celou elektriku by se mi moc nechtělo...
  14. Neválí se někomu doma poškozený nárazník F1RS??

    1. Zobrazit předchozí komentář  %s více
    2. pissi

      pissi

      Vidíš na to jsem zapoměl:-D.. Scháním přední. No rodí se mi v hlavě pár nápadů,tak pomalu dávám do kupy potřebný materiál..;-)

    3. pissi

      pissi

      O něčem bys věděl??

    4. Popu

      Popu

      no na aukru je jeden zadni :-D ale ty potrebujes predni takze asi nic :-D

  15. Úplně stejná A1čka jezdí taky tady na Třinecku. I polepy jsou totožné...
  16. Jj, je to 2012ctka a pojištovák odhadnul cenu za díly něco málo pod 200tis,takže se to prý pořád ještě vyplatí..
  17. Sice to není z cest,ale myslím taky zajimavé.. Takhle to dopadne když se potká Octávka s tranvají .. Už jsme v práci dlouho neměli takovou vraždu....
  18. Novinka už dorazila i k nám do práce...
  19. Speciální mřížky výdechů na kapotě.. :D
  20. Spatřena první nová Tatra Phoenix na Jablunkovsku ..
  21. pissi

    Volné konektory

    Na tlačítkách jsou úplně ty stejné,to je fakt. Bude to asi to vyhřívání zadního okna. Ta možnost mě nenapadla,vyhřívání tam totiž nemám.. Nemohl by ten bílý být něco s centrálem??
×
×
  • Vytvořit nový...