stankra6 Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Dovolil jsem si založit nové téma narazil jsem na Foto tohohle Supa II a nemohl jsem jinak než vám ho sem dát.....Nejsem zastánce tuningu u Superba,ale tomuhle sluší.Pokud se toto téma nehodí může ho admin smazat.Jestli máte také pěkné fotečky sem sněma 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hebis Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 To je hódně pěkný.....a ta barva !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 tak to je luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 To se mi taky mooooc libi ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 tak to je moc pekny, skoda ze je to jen virtual tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 móóóóóc povedený :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loles72 Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Vazne pekny,vi nekdo kde by neco takoveho zvladli? Ve svem obsahu mam taky jednu upravu , ale nemuzu najit jedinyho ceskyho upravce kde by to delali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 26. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Těžko říct,seriově ti to asi nikdo nedělá )... Jedině sehnat nějakého šikovného všeuměla,který by se do toho nebál pustit.Přece jenom to není Felda za 10 000 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.