Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak jsem tu studoval a cekal , ze po vycisteni si klapka sedne a byl jsem pekne na omylu. Vubec si nesedla. Tak jsem zajel k jednomu chlap. co o tom neco vi a pekne jsem mu povedel co se stalo. Takze vymaz. adapt. hodnot klapky a bylo to. Zadne uz litani od 2000 otacek a pod. Jsem rad ze uz to mam za sebou. Ma SUPER VAG a pekne mi projel celicke auticko. Budiky se zacinaj chvet takze rikal vymenit palub pristrojovku. Mel tam nejake i nove za cenu peknych 4500 kc se vsim vsukdy i skodama a ze tam hodi v cene vsechno - km, vymeni se podklad na tach. z 220 na 240 a preprogramuje ji na moji 74Kw motor. Tu palubku ma z 55. Jinak dokaze tam dat novej imob - z jine generace ale neco to stoji. Takze kazdemu doporucuji necekat az se klapka softwarove sedne ale sedne si az po diagnostice a nastaveni. Jedina ona tam hlasila chybu. A ja vul jsem cekal a najezdil jsem na tom asi 300km ze si sedne. Ale ted uz aspon vim jak nato.

Vloženo
Ano mam ten pocit a mel jsem radost ze se to podarilo. Jinak nejake to vlakno servr nezatizi.

Tak jsi trouba, který to tu zbytečně za*írá a forum se stává nepřehledným. Tvoje jedno vlákno server nazatíží, ale když to udělá více tobě podobných, tak už asi ano, že?! Nevím, proč ty osobně, kvůli jedné a té samé věci, v rozmezí krátkého času, zakládáš dvě stejná vlákna.

Doporučuji přečíst si toto. bylo to založeno kvůli takovým, jako jsi ty.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...