Publikováno Září 22, 201113 r Zdravim vás, zajímaly by mě vaše názory ohledně předních nárazníků na těchto fotkách. Nemyslím barvu, ale jde mně o to, jestli se vám líbí více série nebo doplňky z Milotecu. Osobně se mi Milotec nelíbí, ale tahle kombinace doplňků není špatná, co vy na to? Kterou variantu byste si vybrali vy?
Září 22, 201113 r Já říkám rozhodně série. Ta chudinka bílá Octa asi zlobila, tak ty doplňky dostala za trest.
Září 23, 201113 r Mě se líbí víc ta bílá s Milotec doplňkama, sám jich pár mám a pokud máš strach z kvality nebo jiných problému tak Milotec je v tomhle dobrej. Jsem pro doplňky
Září 23, 201113 r ja teda nevim, libi se mi serie, ale kdyz uz ty doplnky, tak jedine ta cernobila verze...
Září 23, 201113 r Milotec stojí za hovno, když vidim ty auta s těma jejich doplňkama tak bych zvracel...to je akorát tuzing auta!!!
Září 24, 201113 r Milotec taky nemusim, jejich styl se mi nikdy nelibil. Serie je serie, eventualne originalni prislusenstvi (cili Styling Kit), nebo Benet, ale to je jina cenova...
Září 24, 201113 r Milotec stojí za hovno, když vidim ty auta s těma jejich doplňkama tak bych zvracel...to je akorát tuzing auta!!! Souhlas! Kdyz ty,, agresivni" auta vidim, tak si musim rict . Upraveno Září 24, 201113 r od Šulin Hrozný
Září 29, 201113 r Tak na to koukám, jak ten milotec pěkně posíláte do p... Ještě jsem našel tohle, je to vlastně to samé, akorát v jiné barvě a bez mračítek. Ještě prosím ohodnoťte tu moji poslední fotku. Upraveno Září 29, 201113 r od 007
Září 29, 201113 r Mě to tady na tý barvě přijde hezčí než na tý bílý a řek bych, že i bez těch mračítek to vypadá líp. Mě se taky líbí série, ale ta je už taková moc okoukaná a taková bez nápadu, ale na té béžové mi to nepřijde tak zlé. Asi by bylo nejlepší to vidět naživo, ale to se mi zatim nepovedlo a když jo, tak to v rychlosti jelo proti mně což mi bylo na nic. Takže vám všem se líbí víc tohle? Upraveno Září 29, 201113 r od 007
Září 29, 201113 r hele ja jsem tohle nazivo videl na RSku, ale na modrem a neoslovilo me to. pokud chces neco neobvykleho tak ja bych pro zacatek zamracil a pak bych mozna zvazil jine mrizky, ale ne tohle...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.