DAVID7001 Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 A to je měněný teď?Těch filtrů existuje víc.S regulátorem tlaku i bez.Všude se píše ověřit kompatibilitu podle čísla karosérie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ripik Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Ano typ taky sedí proste když se to startér snaží nahodit tak se tomu nechce ... nejde tam benzin napadl mě immobilizer ale kličky jsem zkusil oba . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 vytáhnout vstřikovací lištu a zkusit start, uvidíš jestli budou vstřikovače rozprašovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redaimilan Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 Caute lidi , potreboval bych poradit.Mam Skodu Fabii Kombi 1.2Htp 47Kw rok 2003.Auto mi az do ted normalne startovalo.Asi 3 posledni dny mi auto startovalo "podivně" .Nastartoval jsem treba az na 6. pokus.A jeste to delalo takovy skřípavy zvuk nez to chytlo.Vcera jsem po praci zkousel nastartovat a uz to neslo vubec.Otocim klickem ,ukazou se kontrolky , neco cvakne a kontrolky spolecne s budikama atd... pohasnou jakoby byla vybita baterie.Ale pritom svetla normalne rozsvitim , svetla v interieru se rozsviti taky.Tak mi znamy auto domu odtahnul lanem.Behem odtahu jsem zkousel nastartovat a porad nic.Hned jak jsem dojel domu , tak jsem nabil baterku.Baterie je asi rok stara.Po dobiti porad stejny problem.Pujcil jsem si na vyzkouseni i jinou funckni baterii a porad nic.Konatky na baterii jsem vycistil , zkontroloval jsem civky ,svicky , pojistky a vse v poradku.Proste pri otoceni klickem slysim zahuceni , po uplnem otoceni klickem neco cvakne a kontrolky ,budiky pohasnou a nic se nedeje.Nevi nekdo cim by to mohlo byt ?Drive jsem problemy se starterem nemel.Auto vzdy chytlo na poprve,dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 Tak se zdá,že teď ten problém se startérem mít budeš.To cvaknutí je elektromagnetické vysunutí pastorku,které má zároveň propojit kontakty startéru,aby se roztočil.Tam někde bude nejspíš chyba.Nevysune to dost,aby to správně seplo a proud který tam projde,způsobí pohasnutí všeho ostatního,ale nestačí k tomu,aby se roztočil startér.Staří praktikové do toho startéru mlátili kladivem,ale chce to ho vymontovat a zkontrolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol1 Vloženo 2. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2018 (editace) Dobrý deň, mám rovnaký problém a aj po výmene oboch teplotných čidiel, palivového čerpadla a sviečok. Motor naďalej za horca neštartuje. Navyše ani počítač v servise nič neukazuje. Editováno: 2. Listopad 2018, autor: Karol1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 Co znamená "rovnaký"? Startér motorem točí a motor nechytne, nebo startér jen cvakne a pohasnou kontrolky - aniž by motorem zatočil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol1 Vloženo 4. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2018 Štartér motorom točí a motor sa nechytá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 6. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2018 Tal už zbývá jen snímač otáček klikového hřídele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turbo3012 Vloženo 14. Březen 2020 Sdílet Vloženo 14. Březen 2020 Zdravym .. prosím o pomoc mam Skoda fabia 2004 1.2 htp a nemužu jí nahodit. skoušim nastartovat kontrolky se rosvití tak jak maj a kdiz otočím klíč do pozice startu tak starter jen cvakne .. myslel jsem si ze to bude baterkou jenze baterka je v poradku ,,říkal sem si ze muze být vadny starter .. tak jsem fabii zaprahl za lano a skousel ji nahodit pres rychlosti (2..3) a vubec nic ... jsem v domení kdiz je starter vadny eventuelne musi naskočit kdiz ma dostačujici rychlost a kvalt ... předem dekuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 14. Březen 2020 Sdílet Vloženo 14. Březen 2020 To mohl byt vadny starter, ale ted po tom roztlacovani to muzou byt preskoceny rozvody. Auta s rozvodovym retezem, ktery je napinan tlakem oleje se nesmi roztlacovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 14. Březen 2020 Sdílet Vloženo 14. Březen 2020 Nejprve bych zkusil otočit motorem ručně za klíňák a přes kabely jsi to zkoušel. Jak víš že je baterka OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 14. Březen 2020 Sdílet Vloženo 14. Březen 2020 Tím toho moc nezjistí. Po tom roztlačování a bůhvíčem ještě je třeba jako první věc dát motor na aretační přípravky. Pokud výsledek OK, tak měření napětí při startování a to nejlépe přímo na starteru. Pokud napětí OK tak potom diagnostika, tlak paliva atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blazasek Vloženo 12. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2020 Prosim mam jednickovou fabii, normalne jsem nastartoval ujel asi 20 km, na krizovatce jsem pribrzdil, podradil na dvojku chtel jsem jet dal motor chcipl. Starter normalne toci auto nenaskoci, nevite nekdo prosim co by to mohlo byt. Behem jizdy zadny problem nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano24 Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 Poriesil niekto nieco s tym prvym studenym startom??? Mam ten problem s tym starovanim cidlobzeploty som vymenil ale ziadna zmena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys990 Vloženo 18. Únor 2021 Sdílet Vloženo 18. Únor 2021 Zdravím, asi před týdnem mi přestala startovat Fabia 1.4 44kw benzin r.v 2002. Nikdy předtím to nedělalo ani když bylo -15... Svíčky a palivove čerpadlo bylo meneno v servisu teď v týdnu, 1 den to bylo ok ale teď znova nenaskocilo až tak na 15 pokus a poté neudrželo neutral tak dalších 5 pokusu. Po přidání plynu jako by se to dusilo a chcipalo to. Ale nakonec se to chytlo a mohl sem odjet. +- měsíc před tímhle se mi to stalo 1krat pri jízdě, když sem pridal tak to mělo tendenci chcipnout ale poslapani plynu a spojky + následne nastartovani to "opravilo". Nevíte čím by to mohlo být? 1 mechanik to vidí na něco v elektrice s lištou. A mám plánovanou i výměnu pal. filtru, jelikož je tam original. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.