Publikováno Říjen 4, 201113 r Prosím o radu, začalo mi to asi před měsícem! Při nastartování se mi někdy nerosvítí palubní deska a pokud se nerosvítí, nesvítí ani světla. Jen přední obrysové. Ze začátku to bylo sem tam ale teď už to je skoro pořád! Sem tam se to třeba i během jízdy rozsvítí a zase to šlape, ale většinou jen na chvilku. Co to může dělat? Pojistky jsem přešel, ty jsou v pořáku. Může to dělat třeba relé, nebo něco jiného? Prosím radu. Díky, Gregor.
Říjen 4, 201113 r Kabelová svazek v motoru (ten nad pravým nosníkem, když stojíš čelem k motoru) máš odmotaný a vyvěšený?
Říjen 5, 201113 r Autor Všechny kabelové svazky jsem přešel,zdají se být celkem volné.Konektory vypojil a zase zapojil, ale bohužel problém přetrvává.
Říjen 6, 201113 r Já s ním mám taky problémy s tím spínačem, nesvítí mi mlhovky kvůli němu. No a když jsem to měl vypojený chvíli jsem s tím jezdil, ten potenciometr co ovládá svítivost interiéru a pak sklon světel pokud je odpojenej tak palubka skoro nesvítí...zkus to omrknout pořádně a napětí je tam správný všude?
Říjen 6, 201113 r Čím si to měřil? Nesmíš používat digitální měřáky ale klasiku, malou žárovku 12V 2W s drátama ta ukazuje pravdu. Digitál sežere úplně všechno ukazuje ale ve skutečnosti tam nemusí nic být!
Říjen 26, 201212 r Asi mám stejný problém, fabia je rok 2006 a nesvítí mi kompletně zadní světla + přední parkovačky a to ani když přepnu do polohy zapnutých světel. Kde prosím najdu to relé?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.