Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím o radu, začalo mi to asi před měsícem! Při nastartování se mi někdy nerosvítí palubní deska a pokud se nerosvítí, nesvítí ani světla. Jen přední obrysové. Ze začátku to bylo sem tam ale teď už to je skoro pořád! Sem tam se to třeba i během jízdy rozsvítí a zase to šlape, ale většinou jen na chvilku. Co to může dělat? Pojistky jsem přešel, ty jsou v pořáku. Může to dělat třeba relé, nebo něco jiného?

Prosím radu.

Díky, Gregor.

Kabelová svazek v motoru (ten nad pravým nosníkem, když stojíš čelem k motoru) máš odmotaný a vyvěšený?

• Autor

Všechny kabelové svazky jsem přešel,zdají se být celkem volné.Konektory vypojil a zase zapojil, ale bohužel problém přetrvává.

zaměřil bych se na vypínač světel.

• Autor

Vypínač světel se zdá být taky v pořádku! Proměřil jsem ho a spíná dobře.

Já s ním mám taky problémy s tím spínačem, nesvítí mi mlhovky kvůli němu. No a když jsem to měl vypojený chvíli jsem s tím jezdil, ten potenciometr co ovládá svítivost interiéru a pak sklon světel pokud je odpojenej tak palubka skoro nesvítí...zkus to omrknout pořádně a napětí je tam správný všude?

Čím si to měřil? Nesmíš používat digitální měřáky ale klasiku, malou žárovku 12V 2W s drátama ta ukazuje pravdu. Digitál sežere úplně všechno ukazuje ale ve skutečnosti tam nemusí nic být!

• 3 měsíce později...

tak opraveno,bylo to relé deního svícení,teda spíš studeňát na tišťáku relé.

• 8 měsíců později...

Asi mám stejný problém, fabia je rok 2006 a nesvítí mi kompletně zadní světla + přední parkovačky a to ani když přepnu do polohy zapnutých světel. Kde prosím najdu to relé?

• 8 měsíců později...
  • 1 rok později...

mně to dělalo relé denního svícení, vyhříva se plošňáček

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.