Přejít na obsah

Kovové lupáni na přední náprave.

vlabal

Doporučené příspěvky

Dával jsi tam nějaký pořádný ložiska? já dával dřív číny za pár stovek a vydržely 10-35 tis km max! teď jsem dal FAG a vypadá to, že bude klid :-)

No nevím co tam je, ale známý mi říkal, že žádneý levný šmejd nedává, že bere cenově zlateý střed. Společně s opravou toho klepání na přední nápravě mi měnil i zadní brzdy. Popravdě si nejsem jistý, jestli mě hučí předek nebo zadek nebo uplně někde jinde :) Logicky by to měl ale dělat zadek, protože s předkem se takhle nic nedělalo. Když jsem zvedl na heveru zadní kola, tak se točily lehce, ale při zatížení se to může chovat jinak. Je možný, že by si starý ložiska na zadku po té výměně brzd špatně sedly a teď to dělá bordel? Co teď, výměna za nové nebo to zkusit jinak usadit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 5 let později...

zdravím, může mi někdo poradit co to může být..praská mi přední pravý kolo, když otáčím směr v pravo.

při jízdě vše ok, při jízdě při otáčení v pravo praská a při oráčení vlevo nic... od všech slyším, že mám asi prasklou pružinu, já myslím, že nemám to by ruplo hned,ne? ani nevím co by stálo?! :huh: Doufám, že jsem tu správně, a né jinde.. :kol-44: proboha, vždyď jsem jen ženská.. :kol-48: 

Odkaz ke komentáři

To mi je jasný. Takže když mi "něco" praská u kola, tak dle přečtení všech co tady píši a odpovídají, tak mám problém s ložisky, matkami, celou nápravou, s gumy, atd... :mellow: jednou mit to dělalo na Favoritu při otáčení na jednu stranu - něco mě na kole vyměnil, ale už si nevzpomenu co... Teď mě všichni straší, že je praská pružina a celá se musí prý vyměnit..respektive obě,  známému praskla pružina u kola tak, že auto se " skácelo" na stranu... já stojím,ale bojím se tím jezdit kol119

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zdarko. Me posledni dobou dela to , ze pri 4 a pri 5tce cca 2500 - 3500otacek. Pri akceleraci , kdyz ma auto nejvetsi zatah neco v prednim podvozku cvaka. Prirovnani jak , kdyz je na kole kaminek a tuka do silnice. Vse se proslo a nikde neni nic uvolneneho. Takze cekam jestli se to bude zhorsovat , ci ne.... Nema nekdo podobnou zkusenost? Zda rovne , ci zatacka nema vliv.

Odkaz ke komentáři

Prave , ze ne. Kola doprava , doleva naplno rozjezdy nic.... Jen 4ka ci 5tka , akcelerace od 2500otacek ... Proto mam strach , ze prevodovka...
Ale zas dam plyn klepe ... Okamzite uvolnim plyn a hned prestane. Takze to vypada jakoby klepe jen kdyz jsou nejvetsi vibrace....
Ze by brzda? Volna desticka? Prevodovka? .....

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...