marfan Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 zdravím chcem sa spýtať máme doma OCtaviu I Combi výbava GLX motor 1,6i 74kw rv.99 a čo som čítal v tomto vlákne tak sa tam dá dokodovať aby palubný PC ukazoval dojazd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unknow Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 dobry den pani, potreboval by som od vas odbornu radu. mam FI classic 2004, kupil som elektricke stahovanie prednych dveri FABIA KIT + modul ovladania okien KEETEC M WIN. Chcel by som pouzit originalne ovladace, ale neviem ktory pin pripojit. na ten ovladaci modul. ovladace mam na 4 okna, ale potrebujem zapojit len dva vypinace na predne okna. mozete mi poradit prosim ako to zapojim. central mam dorabany neorigo , auto je cista socialka, takze komfortku urcite nemam. ak sa niekde vo forach nachadza odpoved na moju otazku, tak sa vopred ospravedlnujem. ja som nic nenasiel. dakujem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato1168 Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Pojde nastavit dojazd aj na o1 1.9tdi 81kw slx rv.99 mr2000? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.