Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
Vloženo

mě zase něco začne hučet při nízkých rychlostech,když zpomalim na cca 60 km/h při vyšších rychlostech neni slyšet nic.nevíte někdo co to může být?

čo to bolo , mám taký istý problém .

kdyz zatacis prestane to?

Vloženo

Kolko stoji ložisko na O2 ?

A ake ma oznacenie ?

Pokud bys chtel na predek tak jsou dva druhy se 4 dirama (to mam ja 1.9 TDi-PD m.r.2006) 8j0598625 a se 3ma dirama.

jde to dohledat podle VINu. jde o to jaky mas motor

Pokud zadni (a nemas 4x4) tak by to melo byt 1t0598611b

Pokud mas 4x4 tak je tam nejaky co se da dat i na predni. Cislo nevim :-(

jinak lozisko se normal prodava s nabojem a origo se pohybuje 3-4 tis. za kus.

na cc-autodily je to do 2k za kus.

• o 3 měsíce později...
Vloženo (editace)

Ahoj,mám podobný problém od cca 100-105km/h vyššie sa začína od podvozku ozývať hluk ako zo včelína,pri 120 jemne stíchne,ale pneumatiky sú nové.Poradte,kde je pes zakopaný?

Editováno: , autor: COT
Vloženo

Tak u O2 jsem měnil přední ložiska ve 140000 km.Ale u O1 jsem si byl jist že jsou v háji ložiska protože to mělo jasný zvuk špatných ložisek.Po výměně zadních a nakonec i předních se nic nezměnilo.Po výměně pneu bylo vše OK.Hodně dělají gumy.Nejlepší je vyměnit kola na zkoušku a pak se teprve soustředit na ložiska. :)

Vloženo

Dík,máš pravdu vyzerá to na gumy,nakoľko do 100 je úplne ticho a dnes po odjazdení viac km to aj nad 100 mierne stíchlo.Gumy boli vtedy úplne nové,tak asi sa trochu zabehli.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Čaute,ako poznám,ktoré lozisko 8j0598625 resp, s koľkými dierami mám na aute,dá sa to vidieť po odmontovaní kolesa,alebo len podľa VIN..Mám 1,9TDI 2007.

• o 8 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Zdravím členy,

potřeboval bych objednat ložisko předního kola, ale zjistil jsem, že na OII se dělali se 3 a 4 dírama. Mám OII. 2006 Neví někdo od kdy do kdy se dávali jaké?

Díky.

Vloženo (editace)

Mas tam 3 diery. A nie je to lozisko ale komplet naboj :)

Lahni pod auto a hned vidis kolko je tam dier na uchytenie naboja.;)

4.diery sa pouzivali do roku 05/2005

Editováno: , autor: PROCHY603

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...