Publikováno Říjen 12, 201113 r Zdar, v květnu jsem si koupil Fabii (r.v. 12/2000). Bohužel nemohu přijít na to, jak je možné, že mi nefunguje zvuková signalizace blinkrů. Respektive občas jo, ale to jen málokdy (hlavně když je horko Nemáte s tím někdo zkušenosti? Upraveno Říjen 12, 201113 r od Koorn
Říjen 12, 201113 r Máš studeňák u repráčku v palubovce - nesprávný pájený spoj, který je svými vlastnostmi závislý na teplotě nebo tlaku na sebe. Podle toho jednou vede, jindy nevede. Repráček proto jednou pípá, podruhé ne. Chce to demontáž a propájet pro jistotu celou spojovou desku...
Říjen 18, 201113 r Tak to já mám nějak divný-na starých budících nepípalo a po výměně za maxidot taky blinkry nepípají-to se někde koduje,nebo je chyba úplně jinde?
Říjen 18, 201113 r většinou přestane fungovat samotný repráček. je docela možné, že nefunguje ani na tvých nových budících. origo je poměrně drahý, ale dá se nahradit repráčkem z gme, gesu apod.
Říjen 18, 201113 r Dá se to jednoduše nahradit jiným repáčkem - jsou tu někde na foru popisy. Odšroubovat dva šrouby, vyndat budíky a uvnitř odletovat/přiletovat dva dráty. Někdo to nahrazuje výškovým repráčkem ze dveří. Ale není mi jasná impedance - výškáč má snad 4 ohmy, já použil normální repráček z GME, který je 8 ohm a normálně to funguje. Originál prý má 50 ohm. Není to na něm napsané, tak pokud tu někdo ví, rád se nechám poučit.
Říjen 18, 201113 r koupil jsem v gme normální repráček s impedancí kolem 50ohm, přiletoval 2 dráty a připlácl tavnou pistolí zezadu budíků do díry po původním repráku. maximá,ně se trochu změní zvuk, ale to není tak velký problém.
Říjen 18, 201113 r jo, jo, cena opravy 52,- CZK za material, v servisu se to řeší výměnou budíků, ale to se tu už někde probíralo...
Říjen 18, 201113 r Mám tady navíc jeden origo repráček, tak kdyby se někomu hodil, nechám za rozumný peníz...
Říjen 19, 201113 r Je divný,že málo nafty-pípá,málo vody do střiků-pípá,všechno pípá,jen blinkry ne,někde jsem četl na octavia clubu o tomto problému,ale s oktávkou,prý něco špatně s vypínačem varovných blinkrů,nevím zda to má něco společného i s fabií
Říjen 19, 201113 r Natolik nejsem obeznámený s problematikou "nakódování" různých funkcí do "komfortky", abych to mohl tvrdit jako evangelium, tak to položím jako otázku: nebude to nakonec právě tím nakódováním = neboli nezablokoval to nějaký chytrák přímo v komfortce? Když se dá blinkrům nakódovat trojblik - čtyřblik - pětiblik, nedá se nakonec vypnout - zapnout i tato akustická signalizace?
Duben 27, 201510 r Zdravím mám dotaz nefunguje mi zvukový signál blinkrů když koupím toto a zapojím to na kabely od blinkrů pomůže mi to? Kdyz tak nejjednodusi budou asi kabely od packy blinkru za volantem že? http://www.zbozi.cz/...keru-baas-ble2/
Duben 27, 201510 r sice nevím, co je v odkazu - nejde otevřít - tipuju na nějaké univerzální pípadlo, ale do žádného experimentování bych se nepouštěl. Vyměnit ten repráček bude podstatně jednodušší, než ve sloupku řízení hledat správný kabel. Upraveno Duben 27, 201510 r od Wittmann
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.