Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mel bych dotaz, da se nejak jednoduse vypustit, nebo musim letni smes vystrikat pres ostrikovace?

Taky jí potřebuju vyměnit za zimní ale normálně vyndám to sítko a strčím až na dno hadičku a normálně to vycucnu a samospádem vypustím.

Dolej do letnej zmesi zimnu zmes a nemusis nic vypustat. Zajtra nebude hned -15 :)

Vystříkat :palec2: Nejjednodušší, nejrychlejší, Pokud má někdo obavu o poškození motorku čerpadla, tak ta je zbytečná motorek je dostatečně dimenzovanej a odejde pouze v případě že se někdo snaží vystříkat už zamrzlou letní kapalinu :smich:

Nedávno jsem dokonce vystříkával plnou nádobku u OII naplněnou naftou :smich: podstatně hustější než voda a taky to ustál

• Autor

no to se mi prave nechce, vsude smradu a peny z toho :), mam skoro plnou nadrz letni smesi protoze okna vetsinou utru mikrovlaknem a ostrikuju jenom pri desti jinak skoro ne

tak povytiahni motorček z nádobky a nechaj zmes vytiecť ;)

To je taky alternativa , ale nedoporučuju, neb je k němu přístup jak k penězum ....uvolnit podběh.... a pak je tam poměrně dost napevno v těsnicí gumě, tak opatrně aby se neulomila ta sací trubička, nejlepší vystříkat přirozenou cestou už třeba v září dát zimní :palec2:

Protože nespotřebuji obsah 5 litrového zakoupeného kanystříku se zimní směsí za zimu, tak ji tam mám po celý rok.

Dříve jsem zkoušel vytáhnout hadičkou zakoupenou v akvaristice zimní směs ven, jenomže jsem se kvůli zalomené konstrukci nalévacího hrdla nikdy nedostal až na dno nádobky.

Prostě a jednoduše od půlky října začínám do té letní nalevat zimní a vůbec se s tím nemažu, po dvouch dolitích už mám plnohodnotnou zimní náplň. Kdo málo jezdí, ať jednoduše ten zbytek letní vystříká, motorek o tom ani neví ;) , a ten kdo by si přitom vystříkání ušpinil leštěnku na autě a má z toho problém-ať chodí pěšky :smich:

• Autor

tak jsem to zkousel vycucnout hadickou, ale diky zahnuti bez vysledku. Takze jsem to nakonec vycakal na auto pres ostrikovace, trvalo to dlouho ale nakonec se podarilo. Koupil jsem tenhle koncentrat. Vyhoda je, ze se to da naredit nebo zahustit podle teploty a nesmrdi jako ty zimni srajdy, ktere me dost casto drazdi.

Upraveno od grim334

To jsem na to zvědav, dej vědět až budou mrazy jaká koncentrace stačí, protože pokud by se to mělo ředit 1:1 do -25 tak je to za ten 5l kanystr pěkná raketa a není to tudíž žádnej koncentrát........ :prc: Oni totiž všichni ojebávaj jak můžou vesměs to co deklarujou do -20 tak sice při -20 nezamrzne ale pod -10 se to nedá použít protože to mrzne na skle a je to uplně na nic.... :smich:

Doporučuju vystříkat i když to já nedělám a fouknu tam zimní směs a zředí se to.

Jinak grim: chlape dát 850kč za 5litrů zimní směsi... :feve: Jestli nevíš co penězma dej vědět. Pošlu Ti číslo mého účtu :palec2:

Jinak já jsem koupil ZDE

Dnes jsem to vysál tou hadičkou, chvíly jsem s tím laboroval ale nakonec jsem vycucnul 3l takže by tam mělo zustat cca 0,5l a to už doředim nemrzkou.

Upraveno od voltys

• 1 měsíc později...

Ako je mozne nastavit ostrek (prud vody) na celne sklo? Vodu strieka dost nizko, chcelo by to nastavit vyssie. Vzadu je gulicka, tam to islo zo spendlikom, ale vpredu sa to ako da? Pozeral som tam, ale je tam len dierka z umelej hmoty. Dik za odpovede.

V dílenské příručce je uvedeno toto:

post-67222-0-32652300-1322746727_thumb.j

Ale jde to. Když jsem měl Fabii tak jsem tam taky dal špendlík a nastavil si to jak jsem potřeboval.

Takze na F II sa to neda nastavit, aspon podla tej dielenskej prirucky. Co s tym, ked to strieka proste dole a naprd? Ma niekto podobny problem?

Vymeň celé auto :D , alebo skús to reklamovať, ak je ešte v záruke.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.