Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

chtěl bych pořádat o radu. Když vyndám z Felicie 1.3 MPI r.vv 1997 akumulátor na dobíjení a zapojím ho zpátky do obvodu, většinou na první otočení klíčkem nenastartuju. Ve strartéru to jenom cvakne, asi pastorek, ale víc nic. Potom už většnou další otočení klíčkem způsobí to, že ho stačí otočit do polohy před nastartováním a začnou problikovat kontrolky a cvaká asi spínací relé ve skříňce. Pomůže až několikanásovné odpojení a zapojení kumulátoru, na několikátý pokus. Jak ale už nastartuju, ujedu pár kilometrů, tak už startuji na poprvé, dokud opět neodpojím akumulátor. Žlutý tenký vodič ke startéru jsem měnil, měl by bát v pořádku. Mám podezření přímo va startér a chtěl bych ho zkusit vyměnit. Akumulátor jinak dobíjím pravidlelně, protože mi odebízá proud zřejmě rádio, které mám v plánu taky prověřit a ošetřit, aby k tomu nedocházelo, porotože jinka nabíjím co druhý týden. Něměl byste někdo tip na to, co může způsobovat ty problémy se startovánímm jeslti je to opravdu na nový startér? Díky za rady, Ondra.

Než začneš shánět new startér, zkus vyměnit jen tu zasouvací cívku - odchází daleko častěji než celý startér. Když má mezizávitový zkrat, nemá dostatečnou sílu zatáhnout táhlo = vysunout pastorek a zároveň druhým koncem jádra propojit silový spínač proudu do startéru.

A taky zkontroluj ozubení na pastorku a spojkovém věnci - jestli není ojebané.

• Autor

Ekkar_z_Bastlírny, díky vyzkouším

• 12 let později...

Podle témat je asi nejvhodnější toto, mám se optat za známého:

Je nějaký rozdíl ve startéru pro motor 1.3 a 1.6?

Podle mého googleni zřejmě ne ale pro jistotu se ještě ujistím tu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.