RONE Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 ČAU,CHCI SE ZEPTAT SKUŠENÝCH JAKÝ MÁ VLIV LAMDA SONDA NA SPOTŘEBU JELI POMALU K.O?JE MOŽNÝ ŽE S SPOTŘEBA O TROCHU ZVÍŠÍ?A PŘI STUDENÝCH ROZJEZDECH MÁ AUTO MÍRNĚ KOLÍSAVÉ OTÁČKY.DĚKUJI ZA ODOVĚDI.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Stacilo by hledat, nez zakladat nove tema Jasne ze to ma na to vliv, kldine ti to bude zrat o nejaky litr vic a auto nepojede jak ma, bo ridici jednotka bude mit spatne informace, a nebude palivo davkovat idealne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RONE Vloženo 30. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 DÍK ZA ODPOVĚD..HLEDAL JSEM TOHLE TÉMA A BOHUŽEL ASI HLEDÁM ŠPATNĚ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 to asi jo, páč jen na slovo lambda mi to vrátilo 90 výsledků hledání jen v sekci motor, F I a jen jsem to zběžně prohlédl podle názvů témat a určo by se tam nějaký totožný našel, takže hledat, jinak to bude za varování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RONE Vloženo 4. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 MÁM JEŠTĚ MALOU PROZBU,PŘÍJDE MI ŽE MÁM V URČINEJCH RYCHLOSTECH VYŠŠÍ OTÁČKY NEŽ BY MĚLI BEJT,NAPŘ..KOLEM DEVADESÁTKY MÁM UŽ TŘI TISÍCE A KOLEM STODVACETI UŽ TŘI A PUL,DÍK ZA ODPOVĚDI JAKÉKOLIV,MYSLEL JSEM JESTLI TO NENÍ TOU VADNOU LAMBDOU DÍK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 Co treba zaradit 5ku. Ne vazne, ja mam kolem 3tis ot.min na tachometru kolem 110km/h +- pokud se nepletu, samosebou na 5rychlost. Ale to preci nemuze nijak souviset s lambdou ci necim jinym. Ber to tak, ze prevody nijak nezmenis, leda ze by ti ukazoval spatne otackomer nebo rychlomer, pak by to mohlo byt matouci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 No 3000 ot. u 90km/h odpovida spis 1.2 HTP 40kw .. asi mas spatne serizeny otackomer Teda pokud jde zmrvit jeho serizeni a nebo tachometr spatne ukazuje rychlost? Lambda na to nema zadny vliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RONE Vloženo 5. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2011 DÍKY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 při 140km/hod mám 4.000 ot. takže si také myslím, že je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.