MikeTTT Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Viděl někdo reklamu na T-Mobile s tou kunou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 To musel vidět každý. Vykuněnýho Yetiho ještě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Skoro všechny ty nové reklamy na T-mobile se povedly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Tak pánové, jsem na spotřebě jako Mike. Včera do Přerova na kontrolu s kolenem 37km svižnou jízdou za 5,6 l/100km. Zpátky po 6h čekání (a to jsem přišel jako druhý v pořadí) 38km za 6,3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 zdravim vsetkych dufam, ze nebudem uplne mimo misu, ale chem Vas pozdravit ako novy clen. Zajtra si idem pre mojho noveho Yetiho. Dufam, ze s nim budem spokojny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Tak pánové, jsem na spotřebě jako Mike. Včera do Přerova na kontrolu s kolenem 37km svižnou jízdou za 5,6 l/100km. Zpátky po 6h čekání (a to jsem přišel jako druhý v pořadí) 38km za 6,3. Škoda že jsem nevyfotil "mých" včerejších 5,6..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Kubo, těch 5,6 je už pasé, mám daleko nižší, viz můj profil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Vítám nového člena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Gratuluji archu a přeji naprostou spokojenost a tisíce šťastných kilometrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 zdravim vsetkych dufam, ze nebudem uplne mimo misu, ale chem Vas pozdravit ako novy clen. Zajtra si idem pre mojho noveho Yetiho. Dufam, ze s nim budem spokojny. Trošku se rozepiš. Na to že kupuješ takovou "bůdu" jsi nějaký upjatý a skoupý na slovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 diki za uvitanie tak moj novy mazel je v akcnej vybave Smile, 81kW 4x2, hneda mato metaliza. Dokupoval som k nemu tazne a stresny nosic. Uz mam aj za sebou prvych 500 km a musim povedat, ze sa mi to hodne libilo. Lehounce ma znervoznuje aerodynamicky piskot okolo zrkadiel - ale inak super. Moc som ho zatial nevytacal, predsa len ho chcem trosku kludnejsie zabehnut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Mohl by se udělat nějaký sraz nebo slezina, už se dlouho nic nepodniklo Co říkáte všichni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Ano, ale nevím kdy... O víkendu jsem absolvoval klubový patlák. Shodou okolností tam měl Yetík 103 kW kamaráda v cappuccino barvě. Takže byla vzájemná čumenda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Jééééé kluci si je prohlíželi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Navrhněte něco, Artigas asi spí a Heki se ztratil a Gogin flámuje na chatě. To chce akci vymyslet Tygřík se věnuje slečně z harému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Pořád se mi honí hlavou myšlenka na Yeti vánoční besídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 To jsi napsal na špatnou nástěnku :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Nenapsal. Úplné kraviny se píší sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 7. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Zase taková kravina to není, ale není už trošku pozdě na vánoční besídku. Než to dáš dohromady, bude leden, tak bych to nazval novoroční besídkou.Když kravina, tak pořádná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Ono to stejně dopadne jinak, jak sem brzy napíše Heki. Heki má starosti, ale je náš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.