Publikováno Červenec 27, 200619 r U Octy r.v. 1999 mě prasklo plastové vodítko skla. Při jeho výměně jsem zjistil, že se špatně navijí (divné zvuky a zadrhávání) oba dva bowdeny. Dají se nějak jednoduše vyměnit (koupit) samostatně, nebo se musí vyměnit celé servo. Dík
Červenec 28, 200619 r ja nevim ale jde vsechno opravit. Ty starsi stahovacky - lanka co se nataci na takovej kuzel - celicky mechanizmus je nytovan- odvrtat - aspon ty starsi, takze lanka sehnat, narezat presne a konce zaletovat cinovou hlavickou. Myslim ze vsechno jde opravit. Ja mel plasty v haji a tak jsem to trosku vylepsil. Vse namazal a plasty upravil - zaletoval vse co bylo praskle - pekne vse proletoval a vyztuzil ocelovou tyckou - neco pevneho jako je dlouha jehla.Jenom to jeste trosku vice obrousit, ale s timto jsem se uz nepatlal. Je to vlastne schovane:) Pekne jsem si stim vyhral a pevnost maximalni. Dam foto - tento kousek jeste nebyl zcela v konecne uprave
Červenec 29, 200619 r Včera mně to měnili,začkový servis.Cena 2 600 kč. Jinak stahovací mechanismus 1 800 kč. Okna mám v elektrice.
Červenec 29, 200619 r http://www.prondo.cz/cenik.php-našel jsem tam SPOUŠTĚČ SKLA NA OCTAVII za dobrý peníz,asi replika ale ta cena, zasílají i na dobírku
Červenec 29, 200619 r Stačí sledovat bazar.Já je mám po 800 ,-Kč-ten nový model co nepraská.S výměnou 1200,-Kč
Srpen 2, 200619 r Já toto řešil podobně jako DAVIDECEK19, ale neúspěšně (vždy jezdec praskl). Jelikož se jezdec na Octavie 2000- již nevyrábí, vyřešil jsem to až, když jsem koupil držák okna na Octavii 2000+ (cca 250,-) a jezdec také na Octavii 2000+ (cca 50,-) a toto vyměnil. Vše do sebe pasuje a není potřeba úprav. Všude v servisu mi řekli, že tato oprava obejít nejde, že si musím koupit nový stahovací systém atd. Takto již funguji 2roky!!!
Srpen 2, 200619 r Já toto řešil podobně jako DAVIDECEK19, ale neúspěšně (vždy jezdec praskl). Jelikož se jezdec na Octavie 2000- již nevyrábí, vyřešil jsem to až, když jsem koupil držák okna na Octavii 2000+ (cca 250,-) a jezdec také na Octavii 2000+ (cca 50,-) a toto vyměnil. Vše do sebe pasuje a není potřeba úprav. Všude v servisu mi řekli, že tato oprava obejít nejde, že si musím koupit nový stahovací systém atd. Takto již funguji 2roky!!! Cisla nahodou nevis ? Presne tyhle dva dily bych moc rad vozil v aute (2x tedy, samozrejme). Jinak - kdyz servis rika, ze neco nejde, neznamena to nic jineho, nez ze nemaji postup v DP, neberu je proste vazne
Srpen 3, 200619 r Huš to tady na stránkách bylo, ale když se ti holt nechce hledat tak pro tebe extra: zobrazení předních dveří (837-60): 1U0 837 583 - dil vodici - vlevo vpredu a vpravo vzadu 1U0 837 584 - dil vodici - vlevo vzadu a vpravo vpredu zobrazení zadních dveří (839-60): 1U0 837 583 - dil vodici - vlevo vzadu 1U0 837 584 - dil vodici - vpravo vzadu 1U0 839 197 - sverka - vlevo vzadu 1U0 839 198 - sverka - vpravo vzadu
Červen 21, 201312 r Mam octavii II r.v.2005 a včera večír když jsem šel spát tak jsem zamkl vuz přes noc trosku sprchlo....a ráno když jsem přišel k vozu tak jsem měl stažena okénka a vůz byl zapečený...poraďte prosim dekuji..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.