Přejít na obsah

Bluetooth henset na Symphony cd

orbis

Doporučené příspěvky

"O tom pinu 5 na cernem ISO sem napsal peknou blbost, beru zpet. "

To znamená co? Proč tam je? Musí tam být pro Symphony?

Nicméně koukám, že pro zkoušení máš zapojené pouze 4 a 7, a funguje Ti to. Takže zde problém nebude.

Parrota máme stejného, nicméně je to jedno, když na to typ hf nemá vliv.

Takže když to shrnu, v zapojení chyba nebude, když jsem to měl na stole zapojené úplně stejně (ty tři dráty se snad ani zapojit jinak nedají :D ) a mně to funguje pouze při zaplém rádiu.

Chyba bude nejspíš v samotném rádiu, což nechápu, žeby tohle byla jediná závada na jinak bezchybně fungujícím rádiu, nebo ještě v nastavení.

Zkusím to ještě jednou nastavit na úplně přesně ty samé hodnoty jako máš Ty i přes to, že o některých si myslím, že na toto vůbec vliv nemají.

Díky Ti mistře za snahu.

Já už to vlastně vzdal a zapojil zpět via ISO. Což v konečném důsledku nemá na zkoušení vliv. Až se mi podaří donutit vypnuté Symphony zobrazit na displeji PHONE, budu vědět, že duch zvítězil nad hmotou a budu to moct přepojit zpět a využívat tak linkové vedení.

To nastavení, to ještě zkusím. Je to to poslední co jde udělat. Pak už se jen spokojit s stavem věcí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O pinu 5 jsem psal v #19 a napsal jsem teda peknou blbost, proto to beru zpet. Myslel jsem uplne jiny konektor a to jeste spatne. Jinak pin 5 je na Symphony pravdepodobne jen proto aby v safe modu na radiu blikala cervena dioda, zadny jiny duvod mne nenapada.

I ja si myslim ze to bude v radiu, pokud mas sanci testnout jine tak do toho.

No a jeste mne napadlo zkusit diagnostikou bloky merenych hodnot, tam by to taky mohlo neco ukazat. Jestli je Mute aktivni nebo ne je v bloku namerenych hodnot 04. Diagnostika funguje i pri vypnutem radiu. Pokud pri vypnutem radiu diagnosotika ukaze Mute aktivni jedina vec kterou muzes mit blbe je neco v nastaveni radia

Editováno: , autor: tucnak01
Odkaz ke komentáři

Takže bych se ještě jednou k tomu vrátil.

Ze zoufalství jsem si teda nastavil rádio úplně přesně jak to máš Ty. Všechny položky. I ty, které s tím určitě nesouvisí (GALA, ON_VOL, apod...)

Výsledek: NIC!

Dnes jsem ještě zkusil tu diagnostiku.

Všechno OK. Žádné chyby, nic.

Akorát mám trochu jiné ty bloky hodnot.

001 Napájení je i u mně, ale

002 dle DP (alespoň takovou mám já) Přední repro a Zadní repro, já mám pouze přední LP a PP dále

003 je dle DP Anténa, já tam mám zas zadní LZ a PZ, dále pak

004 nemám Telefon (MUTE), ale teprv Anténa a až

005 je u mně Telefon (MUTE) a dle DP má být CD měnič, a zase

006 je dle DP ext. displej (MAXIDOT?) a já tam mám CD měnič (v kódování jej mám aktivován, kvůliva Aux-u).

007 nemám nic. Asi to tak bude bo nemám aktivován ext. displej, proto jej nemám v bloku hodnot.

Doufám, že jsem to moc nezamotal. V podstatě to mám posunuté o jedno tím, že nemám přední a zadní repro v jednom bloku, ale jsou rozdělené dvou.

No, a samozřejmě diagnostika říká, že MUTE = 0 = "stav v pořádku"

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři

Co se tyka bloku hodnot to tak byva, posunuti oproti DP tam opravdu je. Popravde ja si toho ani nevsim :-)

Podle meho nazoru je to zpusobene opravdu Tvym Symphony, normalni to neni a vzhledem k tomu co vse jsi zkusil to ani nemuze byt jinak. Proc se mne neptej, opravdu nevim. Pokud zkusis jine Symphony verim ze to bude v poradku

Delal jsem Parrota uz na vice OI a popravde s necim takovym jsem se zatim nesetkal

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...