viking81 Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 taak doplnim info bol to spinac...po premerani kablov....poistiek a samotneho spinaca bola vada v nom na 99%...po otvoreni jasne ohoreny kontakt stretavacich svetiel...istota na 100%...po nasadeni druheho spinaca (z kamaratovej fabie) svetla plne funkcne povodny spinac som "zrepasoval" (ocistil kontakty....naletoval vrstvu cinu) a provizorne to funguje...zatial samozrejme ze idem kupit druhy....plne funkcny...bojim sa co povie ten provizorny spoj pod dlhodobou zatazou... ale snad to nezhori uplne )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 nevydrží- je to odskoušené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viking81 Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 (editace) to neva....staci ked mi to vydrzi ted do predajne nahradnych dielov to som spravil ako maximalne provizorne riesenie aby bolo moje auto sposobile pre jazdu po pozemnych komunikaciach este som mal v plane napojit stretavacky na parkovacky kebyze toto nepomoze Editováno: 27. Říjen 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 zdravím,praskla mě žárovka ve světle,H7,koupil jsem na pumpě Jarov novou,nasadil a nic.Prolezl jsem pojistky,půlku auťáku, než mě napadlo prohodit žárovky.A vida,nová žárovka byla aušus a přitom byla za 200.Takže v ceně to opravdu není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
achil Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Nesvítí tlumená světla, nesvítí ani kontrolka, vše ostatní svítí. Na pojistkách 50 a 54 není napětí a pojistky jsou OK. Taky jsem měl vadný otočný spínač světel. Jeden kontakt je vyhřátý. Teplem je zabořený do plastu a na pružném kontaktu je ohořelá pecka. Tu jsem přeleštil a na dosedací kontakt, který se zabořil do plastu jsem naletoval plíšek s peckou, který jsem vyndal ze starého relé. Přeleštil kontakty a sestavil. Snad to něco málo vydrží. 1200 se mi za spínač dát nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viking81 Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 tam je lomítko :-D.. znamená to za kamarádem NEBO na vrakáč.. když hodíš smutné oči, tak oni ti ho půjčí abys ho na místě vyzkoušel.. je to uz davno, ale aspon doplnim ako som s tym nakoniec pochodil bol to ten spinac....normalne zhorel...tak som to ocistil a fungoval dalej...aspon do doby co som nezohnal novy....samozrejme ze fabca po face musi mat iny vypinac ako ta pred (konektor je iny) a preto novy spinac nestal 60 ale 90 EUR uz viac ako pol roka vymenene...nastastie zatial bez dalsich problemov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misocko Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 ahojte na jednom svetle mam roztaveny plast na tej napichovacke co ide na ziarovku + poslednu ziarovku som z konektora dostal len za pomoci kombinaciek a samozrejme som poskodil aj jednu napichovacku - znicil som zaistenie. viete mi poradit kde zozeniem novu napichovacku, pripadne nejake oznacenie? (nie nejaku staru z vrakaca) vopred dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.