Přejít na obsah

Přední potkávací světla

Jehla23

Doporučené příspěvky

taak doplnim info :) bol to spinac...po premerani kablov....poistiek a samotneho spinaca bola vada v nom na 99%...po otvoreni jasne ohoreny kontakt stretavacich svetiel...istota na 100%...po nasadeni druheho spinaca (z kamaratovej fabie) svetla plne funkcne :) povodny spinac som "zrepasoval" (ocistil kontakty....naletoval vrstvu cinu) a provizorne to funguje...zatial :) samozrejme ze idem kupit druhy....plne funkcny...bojim sa co povie ten provizorny spoj pod dlhodobou zatazou...:) ale snad to nezhori uplne :)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to neva....staci ked mi to vydrzi ted do predajne nahradnych dielov :) to som spravil ako maximalne provizorne riesenie aby bolo moje auto sposobile pre jazdu po pozemnych komunikaciach :) este som mal v plane napojit stretavacky na parkovacky kebyze toto nepomoze :D

Editováno: , autor: žralok
Citace předchozího příspěvku !
Odkaz ke komentáři

• o 7 měsíců později...

Nesvítí tlumená světla, nesvítí ani kontrolka, vše ostatní svítí. Na pojistkách 50 a 54 není napětí a pojistky jsou OK. Taky jsem měl vadný otočný spínač světel. Jeden kontakt je vyhřátý. Teplem je zabořený do plastu a na pružném kontaktu je ohořelá pecka. Tu jsem přeleštil a na dosedací kontakt, který se zabořil do plastu jsem naletoval plíšek s peckou, který jsem vyndal ze starého relé. Přeleštil kontakty a sestavil. Snad to něco málo vydrží. 1200 se mi za spínač dát nechce.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

tam je lomítko :-D.. znamená to za kamarádem NEBO na vrakáč.. když hodíš smutné oči, tak oni ti ho půjčí abys ho na místě vyzkoušel..

je to uz davno, ale aspon doplnim ako som s tym nakoniec pochodil :) bol to ten spinac....normalne zhorel...tak som to ocistil a fungoval dalej...aspon do doby co som nezohnal novy....samozrejme ze fabca po face musi mat iny vypinac ako ta pred (konektor je iny) a preto novy spinac nestal 60 ale 90 EUR :) uz viac ako pol roka vymenene...nastastie zatial bez dalsich problemov :)

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

ahojte

na jednom svetle mam roztaveny plast na tej napichovacke co ide na ziarovku + poslednu ziarovku som z konektora dostal len za pomoci kombinaciek a samozrejme som poskodil aj jednu napichovacku - znicil som zaistenie. viete mi poradit kde zozeniem novu napichovacku, pripadne nejake oznacenie? (nie nejaku staru z vrakaca)

vopred dik

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...