mirecoslav Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Chlapi teraz cez zimu mi začalo blbnúť servo riadenie. Ide o veľa tažšie ako obvykle a začala mi svietiť kontrolka. Na VAGu mi to vyhodilo chybu 01290 - referenčné napätie posilovača riadenia, skrat na kostru. Mám tomu rozumieť že je niečo s káblovým zväzkom? Nestretol sa niekto s niečím podobným? Ďakujem za všetky rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSiaak007 Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 (editace) Ja mam cosi odobne. Teraz ked zacala zima, po starte mi preblikuje a poklesuje elektrina, jednoducho mi stahuje svetla, podsvietenie budikov, proste vsetko, este aj to male svetielko nad hlavou. No a presne vtedy mi ide servo neskutocne lahko, ovlea lahsie ako obvykle. Chvilka nato sa obcas stane ze jednoducho vypadne. Zasvieti kontrolka a servo nejde. Problem sa odstani opetovnym nasartovanim a problem uz nepretrvava. A este musim podotknut ze sa to nedeje stale s tym poklesom. Niekedy aj za poriadnej zimy sa vobec nic nedeje inokedy to blbne ako som teraz popisal. V pipade ze to blbne, tak po chvilke to prestane.. mozno po nejakych 3-5 minutach.. VAG com mi raz ukazal skat na kostre ... asi to znie riadne blbo... ale zatial som si odsledoval akurat toto. Editováno: 1. Prosinec 2011, autor: MiSiaak007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Zkusil bych vyměnit to čidlo natočení volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.