Srpen 8, 201213 r Pokud to takhle svítí na obrysovky tak je to hodně špatně - není patrný rozdíl mezi obrysovkami a brzdovými.
Srpen 8, 201213 r Pokud to takhle svítí na obrysovky tak je to hodně špatně - není patrný rozdíl mezi obrysovkami a brzdovými. Ta fotka trošku zkresluje, protože to není zase tak strašný a když brzdím, je vidět rozdíl + je vidět 3 brzdové světlo. Včera jsem byl ve Škodovce a prý jim už něco nového dorazilo na CD, tak uvidíme, jestli mi to už budou umět správně naprogramovat
Srpen 8, 201213 r Výkonem nebo jsi opravdu vylepšil??? Jinak to CD je jen update VASe 19.51 a ten pán co psal ten skript pro dokódování asi neměl den.....
Srpen 8, 201213 r Správně nakódované LEDky svítí mnohem lépe to světlo je takové celistvé(né pocit každá LEDka za sebe).
Srpen 8, 201213 r Ahaa a jak jste to provedli? Zkoušel jsem to s kamarádem, co rozumí elektrotechnice, a nevěděl si s tím rady, respektive věděl, ale řekl mi, že možná tím odvaří nějakou jednotku a nová stojí kolem 3 tis... Upraveno Srpen 11, 201213 r od žralok
Srpen 8, 201213 r Ferdo, koukám, že by jsi ten správný člověk, který by mně mohl pomoci upravit světla tak, aby svítily jak mají pošli mi prosím do PM svůj kontakt, rád se s tebou domluvím na opravě/úpravě. Jak to myslíš s tím "výkonem nebo jsi opravdu vylepšil?"
Srpen 12, 201213 r Pro všechny co mají zájem o LED zadní světla....Lze zaslat jednotku na výměnu, která má v sobě již nastaveno LED zadní svícení(to abyste se mohli těšit - jen neumí denní svícení). Vy my zašlete Vaší jednotku a po vrácení Vaší upravené originální jednotky mi opět vrátíte mojí zpět....
Srpen 30, 201213 r Malé shrnutí - LED světla a Superb. Zadní LED světla - Lze na všech Superbech nastavit Osvětlení SPZ - LED světla bez odporů - lze na všech Superbech od 11/2009(jinak nutná výměna centrální elektriky) LED světla jako denní světlo - nutno nastavit přímo na voze(opět otázka vozů od 11/2009)
Srpen 30, 201213 r Opakovaně jsem dneska posílal odkaz na typ LED, které lze namontovat do S2 krátké bez úprav: http://www.oemplus.c...late_Lights.JPG Jak píšu, fungují s mou upravenou BCM jednotkou bez závad. Upraveno Srpen 30, 201213 r od ferda25
Září 21, 201212 r Jednoduše namontovat LED světla a provést parametrizaci přes VAS. Za 30 min. hotovo. Modelový rok D. Upraveno Září 21, 201212 r od DIAGNOSTIK
Září 21, 201212 r Ještě jednou...ten script ve Vasu je špatně a v servisech tohle tvrdili už lidem co skončili u mě....a paramterizace probíhá vůčí softwarové verzi a pokud je v autě originální BCM jednotka nemáš šanci ji provést. Upraveno Září 21, 201212 r od ferda25
Září 21, 201212 r Ještě jednou...ten script ve Vasu je špatně a v servisech tohle tvrdili už lidem co skončili u mě....a paramterizace probíhá vůčí softwarové verzi a pokud je v autě originální BCM jednotka nemáš šanci ji provést. Nevím, třeba máš pravdu, ale světla svítí, tak , jak mají....Stojí to tu předemnou a nevidím žádný problém...
Září 21, 201212 r Tady je ma taky za super cenu http://aukro.cz/skoda-superb-ii-zadni-svetla-diodive-i2635642165.html
Říjen 18, 201212 r Zdravim chci se zeptat na zadni led diodovy svetla. A otazka zni jestli je potreba koupit k tomu ty svetla co sou na kufru a nebo staci jen ty diodovy svetla..? mam zajem si je koupit a myslim si ze je zbytecny kupovat ty svetla na kufru. diky za info
Říjen 18, 201212 r proc musim obe prosim te? potreboval bych nejaky info proc musim koupit obe i to maly a proc nemuzu jen diodovy? diky
Říjen 19, 201212 r aha supr diky a jeste kdyz o tom vis neco chci se zeptat rikali mi v servisu ze od roku 2010 se da dostat do jednotky a vypnout chybu praskle zarovky a ja mam rok vyroby 2008 superba II a tam to prej vypnout nejde a furt to bude hlasit chybu zarovky praksle jak to teda je?jde to udelat i 2008 prosim te?
Říjen 19, 201212 r U každé jednotky co se montovala do S2, lze připojit LED světla a následně nakódovat, aby fungovalo vše jak má. Informace o vypnutí prasklé žárovky je zase blud vypocený někde v servise. Hrozně by mě zajímalo jak ten kdo Ti tohle řekl by to i na novější jednotce chtěl realizovat. Nemá čím(neexistuje taková řízená funkce ve VASu).
Říjen 19, 201212 r aha tak ze kdyz namontuju led svetla a naprogramuju vse by melo bejt ok a melo by normalne fungovat i signalizace zarovky kdyz mi praskne jestli sem to pobral dobre radsi se budu jak blbec ptat aby me pak neco neprekvapilo --- a ferdo kdyz tam ty svetla zapojim bude to hlasit chybu? jestli ano tak jakou prosim te at vim protoze vidim ze se vyznas v tom Upraveno Říjen 19, 201212 r od Majkl-Superb 2.0Tdi 125kw
Říjen 19, 201212 r Ferdo koukám že se vyznáš, budu montovat LED světla během 14 dní a zatím jsem nesehna v Praze někoho schopného kdo by to dokázal správně nakódovat. Můžeš mi na sebe poslat kontak a případně se s tebou domluvit?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.