ferda25 Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Pokud to takhle svítí na obrysovky tak je to hodně špatně - není patrný rozdíl mezi obrysovkami a brzdovými. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 no svíti to nejak moc inak pekný Superb 2,0-3,6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MFiedler Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Pokud to takhle svítí na obrysovky tak je to hodně špatně - není patrný rozdíl mezi obrysovkami a brzdovými. Ta fotka trošku zkresluje, protože to není zase tak strašný a když brzdím, je vidět rozdíl + je vidět 3 brzdové světlo. Včera jsem byl ve Škodovce a prý jim už něco nového dorazilo na CD, tak uvidíme, jestli mi to už budou umět správně naprogramovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MFiedler Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 no svíti to nejak moc inak pekný Superb 2,0-3,6? 3.6 FSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Výkonem nebo jsi opravdu vylepšil??? Jinak to CD je jen update VASe 19.51 a ten pán co psal ten skript pro dokódování asi neměl den..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Správně nakódované LEDky svítí mnohem lépe to světlo je takové celistvé(né pocit každá LEDka za sebe). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Ten už byl u mě...a už mu to svítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MFiedler Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 (editace) Ahaa a jak jste to provedli? Zkoušel jsem to s kamarádem, co rozumí elektrotechnice, a nevěděl si s tím rady, respektive věděl, ale řekl mi, že možná tím odvaří nějakou jednotku a nová stojí kolem 3 tis... Editováno: 11. Srpen 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MFiedler Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Ferdo, koukám, že by jsi ten správný člověk, který by mně mohl pomoci upravit světla tak, aby svítily jak mají pošli mi prosím do PM svůj kontakt, rád se s tebou domluvím na opravě/úpravě. Jak to myslíš s tím "výkonem nebo jsi opravdu vylepšil?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 Pro všechny co mají zájem o LED zadní světla....Lze zaslat jednotku na výměnu, která má v sobě již nastaveno LED zadní svícení(to abyste se mohli těšit - jen neumí denní svícení). Vy my zašlete Vaší jednotku a po vrácení Vaší upravené originální jednotky mi opět vrátíte mojí zpět.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Malé shrnutí - LED světla a Superb. Zadní LED světla - Lze na všech Superbech nastavit Osvětlení SPZ - LED světla bez odporů - lze na všech Superbech od 11/2009(jinak nutná výměna centrální elektriky) LED světla jako denní světlo - nutno nastavit přímo na voze(opět otázka vozů od 11/2009) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 (editace) Opakovaně jsem dneska posílal odkaz na typ LED, které lze namontovat do S2 krátké bez úprav: http://www.oemplus.c...late_Lights.JPG Jak píšu, fungují s mou upravenou BCM jednotkou bez závad. Editováno: 30. Srpen 2012, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 (editace) Jednoduše namontovat LED světla a provést parametrizaci přes VAS. Za 30 min. hotovo. Modelový rok D. Editováno: 21. Září 2012, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 (editace) Ještě jednou...ten script ve Vasu je špatně a v servisech tohle tvrdili už lidem co skončili u mě....a paramterizace probíhá vůčí softwarové verzi a pokud je v autě originální BCM jednotka nemáš šanci ji provést. Editováno: 21. Září 2012, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Ještě jednou...ten script ve Vasu je špatně a v servisech tohle tvrdili už lidem co skončili u mě....a paramterizace probíhá vůčí softwarové verzi a pokud je v autě originální BCM jednotka nemáš šanci ji provést. Nevím, třeba máš pravdu, ale světla svítí, tak , jak mají....Stojí to tu předemnou a nevidím žádný problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bbanikovec Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Tady je ma taky za super cenu http://aukro.cz/skoda-superb-ii-zadni-svetla-diodive-i2635642165.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikydrtic Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 To mohu potvrdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Zdravim chci se zeptat na zadni led diodovy svetla. A otazka zni jestli je potreba koupit k tomu ty svetla co sou na kufru a nebo staci jen ty diodovy svetla..? mam zajem si je koupit a myslim si ze je zbytecny kupovat ty svetla na kufru. diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Musíš obě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 proc musim obe prosim te? potreboval bych nejaky info proc musim koupit obe i to maly a proc nemuzu jen diodovy? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Provedení plexi je jiné. Nesedí to k sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 aha supr diky a jeste kdyz o tom vis neco chci se zeptat rikali mi v servisu ze od roku 2010 se da dostat do jednotky a vypnout chybu praskle zarovky a ja mam rok vyroby 2008 superba II a tam to prej vypnout nejde a furt to bude hlasit chybu zarovky praksle jak to teda je?jde to udelat i 2008 prosim te? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 U každé jednotky co se montovala do S2, lze připojit LED světla a následně nakódovat, aby fungovalo vše jak má. Informace o vypnutí prasklé žárovky je zase blud vypocený někde v servise. Hrozně by mě zajímalo jak ten kdo Ti tohle řekl by to i na novější jednotce chtěl realizovat. Nemá čím(neexistuje taková řízená funkce ve VASu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 (editace) aha tak ze kdyz namontuju led svetla a naprogramuju vse by melo bejt ok a melo by normalne fungovat i signalizace zarovky kdyz mi praskne jestli sem to pobral dobre radsi se budu jak blbec ptat aby me pak neco neprekvapilo --- a ferdo kdyz tam ty svetla zapojim bude to hlasit chybu? jestli ano tak jakou prosim te at vim protoze vidim ze se vyznas v tom Editováno: 19. Říjen 2012, autor: Majkl-Superb 2.0Tdi 125kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r3z1 Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Ferdo koukám že se vyznáš, budu montovat LED světla během 14 dní a zatím jsem nesehna v Praze někoho schopného kdo by to dokázal správně nakódovat. Můžeš mi na sebe poslat kontak a případně se s tebou domluvit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.