Přejít na obsah

Dioda ve dveřích(safe lock dioda?)


samotsytlos

Doporučené příspěvky

Prosím vás měl bych dotaz, hlavně mě hned nekamenujte, hledám to tu už 4 dny.Sundával jsem tapec a nešťastnou náhodou se mi povedlo ten plastík u té diody ve dveřích ulomit, takže chci koupit novou. zajímám mě číslo dílu diody i s tím plastíkem co je u ní, v etce jsem nic nenašel. (dioda mi bliká,funguje jen ten plast je ulámanej a je to škaredé) takže klidně přijmu i nějaký alternativní řešení :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

jestli to dobře chápu, tak ti z plochy pc zmizela ikona etky. Nevím co máš za systém a kde máš etku nainstalovanou, ale že by samovolně zmizel zástupce, to mu spíš někdo pomohl, třeba i omylem. :) Jinak jestli víš kde je tvoje etka nainstalovaná tak se koukni do jejího adresáře, v něm otevři složku "prog" a najdi soubor, já tam mám "etka7.exe" ale ty máš třeba jinou verzi tak tam budeš mít jiný číslo :) to mě jen napadlo, bez informací co máš za systém, verzi etky a podobně toho moc z hlavy nevyluštím :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...