samotsytlos Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Prosím vás měl bych dotaz, hlavně mě hned nekamenujte, hledám to tu už 4 dny.Sundával jsem tapec a nešťastnou náhodou se mi povedlo ten plastík u té diody ve dveřích ulomit, takže chci koupit novou. zajímám mě číslo dílu diody i s tím plastíkem co je u ní, v etce jsem nic nenašel. (dioda mi bliká,funguje jen ten plast je ulámanej a je to škaredé) takže klidně přijmu i nějaký alternativní řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 číslo dílu je 6Y1868391 Zdoj ETKA (musíš pořádně hledat) Měl by to být plast i s diodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samotsytlos Vloženo 4. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Moc díky ! to jsem potřeboval no já mám tu ETKU takovou, že furt padá a je takoá zvláštní.Takže moc děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 Zničeho nic se ztratila ikona na ploše etky.Nikde nemohu najít zpuštění.Jsou tam jen nějaká data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samotsytlos Vloženo 15. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 jestli to dobře chápu, tak ti z plochy pc zmizela ikona etky. Nevím co máš za systém a kde máš etku nainstalovanou, ale že by samovolně zmizel zástupce, to mu spíš někdo pomohl, třeba i omylem. Jinak jestli víš kde je tvoje etka nainstalovaná tak se koukni do jejího adresáře, v něm otevři složku "prog" a najdi soubor, já tam mám "etka7.exe" ale ty máš třeba jinou verzi tak tam budeš mít jiný číslo to mě jen napadlo, bez informací co máš za systém, verzi etky a podobně toho moc z hlavy nevyluštím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.