Publikováno Prosinec 4, 201113 r Prosím vás měl bych dotaz, hlavně mě hned nekamenujte, hledám to tu už 4 dny.Sundával jsem tapec a nešťastnou náhodou se mi povedlo ten plastík u té diody ve dveřích ulomit, takže chci koupit novou. zajímám mě číslo dílu diody i s tím plastíkem co je u ní, v etce jsem nic nenašel. (dioda mi bliká,funguje jen ten plast je ulámanej a je to škaredé) takže klidně přijmu i nějaký alternativní řešení
Prosinec 4, 201113 r číslo dílu je 6Y1868391 Zdoj ETKA (musíš pořádně hledat) Měl by to být plast i s diodou.
Prosinec 4, 201113 r Autor Moc díky ! to jsem potřeboval no já mám tu ETKU takovou, že furt padá a je takoá zvláštní.Takže moc děkuju
Prosinec 15, 201113 r Zničeho nic se ztratila ikona na ploše etky.Nikde nemohu najít zpuštění.Jsou tam jen nějaká data.
Prosinec 15, 201113 r Autor jestli to dobře chápu, tak ti z plochy pc zmizela ikona etky. Nevím co máš za systém a kde máš etku nainstalovanou, ale že by samovolně zmizel zástupce, to mu spíš někdo pomohl, třeba i omylem. Jinak jestli víš kde je tvoje etka nainstalovaná tak se koukni do jejího adresáře, v něm otevři složku "prog" a najdi soubor, já tam mám "etka7.exe" ale ty máš třeba jinou verzi tak tam budeš mít jiný číslo to mě jen napadlo, bez informací co máš za systém, verzi etky a podobně toho moc z hlavy nevyluštím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.