Publikováno Prosinec 14, 201113 r Zdarec prosím o názory a radu stala se mi taková věc při jízde náhle pokles vykonu a nefunkčnost turba po té jizdní vlastnosti v pořádku akorát jak jsem zminil turbo nefungovalo!!!Po vypnutí motoru a znovu uvední do chodu vše v pořádku!!! Za poslední týden se mi to stalo 2krát Jedna se o ŠKODA OCTAVIA2 TDI 103kw. Upraveno Prosinec 15, 201113 r od Octavian2tdi
Prosinec 15, 201113 r Ahoj, byl jsi s tím na diagnostice? Bez ní to asi bude o dost složitější vyřešit...
Prosinec 15, 201113 r Autor Zdarec najeto 120000km tankuji pouzena benznkách Shell.Dneska jsem se o tom bavil s kolegou a řika že to asi s nejvetši pravdepodobnosti děla EGR ventil.(že je znečištený!!) Byl jsem obědnaný na diagnostiku ale padlo to takže diagnoza se zatím odklada....
Prosinec 16, 201113 r Shell má tu naftu dost suchou.... To není nejlepší řešení...... Nejlepší to je prostě nějak rozumně to střídat......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.