Přejít na obsah

nápis na zadních dveřích

Ďurih

Doporučené příspěvky

Ču, nevím jestli se tu již někdo zaobíral nápisem na zadních dveřích, Jde mi o tohle, odchlíplo se mi u nápisu fabia áčko, protože origo stojí si 220,-, jsem to odloupl celé a jelikož jsem milovníkem rocku(metalu), tak jsem si tam za pár peněz hodil "ROCK STYLE " a tasmánského čerta, není to nejhorší :kol-46: , ale přesto by mě zajímalo, jestli si třeba někdo nevytvářel vlastní nápisy ve stejné velikosti v podobě origo písmen na prdelce své fábky? :kol-33:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, to už jsem tu také u někoho na fóru zahlédl, novej styl písmen je pěkný, ale patří na nový typy. Já se na to taky zřejmě vyprdnu, jen jsem při pátku měl spol. náladu a chtěl řešit nepodstatné kravinky :kol-142: . Docela sem i uvažoval o fólii, protože je ještě nemám, tak jestli nějaká firma na zadních pátých dveřích umí vytvořit, co chceš :kol-19:, brouzdal jsem po netu, ale je to hledání jehly v kupce sena, třeba je tu mezi námi nějakej fachman :kol-48:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...