Publikováno Prosinec 19, 201113 r Ahoj přečetl jsem tady vlakna klidovej proud a ostaní a tohle jsem nenašel mam fabii 2006 12 47kw elegance original park senzory kdy je kolem nuly a niž tak v ruzných intervalech (10-30 min) něco zabzučí (tak 5s)(asi jako palivové čerpadlo a to to fakt neni) bzučí to na levo pod baterkou aspon myslím. v škodovácky sevisu jimto nebzučí (maj tam teplo a venku se na to vykašlali) Dělá to od začatku s narůstající frekvencí. Ted už to vymlátí bateku za 4 dny. Možná mi to přide a zdá se mí že začne bzučet když du kolem:) diky Luboš Upraveno Prosinec 19, 201113 r od lubo52
Prosinec 19, 201113 r Ahoj v lavo pod baterkou je servo vyber poistku a sleduj co sa bude diat ked to prestane tak je to ono.
Leden 12, 201213 r Autor odpojil jsem vnitřní pojitku serva bzučí to dál:( má cenu ještě vyndat pojistku na baterce?
Leden 12, 201213 r cau aku vnutornu poistku pokial viem servo ma poistku iba na baterke.co to za poistu si vybral???
Leden 13, 201213 r Servo má 2 pojistky - jedna je uvnitř palubovky, ta jistí jen řídicí elektroniku, snímač natočení volantu atd. a druhá je "výkonová" = je to vlastně kus plechu v krabičce na vršku baterky, dimenzování je tuším 50 nebo 80A = tako pojistka jistí přívod k samotnému motoru čerpadla hydrauliky. Lubo52 vytáhnul jen tu vnitřní - výkonovou nechal na místě...
Leden 16, 201213 r Autor tak jsem odpojil i tu na baterce a bzučí dál:( zkoušel sem dál a vypadá že to nebzučí po vyndané pojistce č 14 čím by to mohlo být?:
Leden 16, 201213 r Máš k autu návod k použití? Jestli ano, najdi si v něm kapitolu "Pojistky" a v ní k čemu patří pojistka č.14 - a budeš mít viníka. Pokud návod nemáš, je podle modelu ke stažení ve formátu pdf na fabrickém webu Škoda-Auto
Leden 16, 201213 r 14ka je pojistka řj motoru (pokud vzpomínám dobře). je možné, že po vypnutí motoru se jednotka "neuspí" a něco provádí. chce to písnout na vag a kouknout na případné chyby v řj motoru a řj centrální elektriky
Říjen 28, 20168 r Dobrý den, vím, že je to dávno, ale pamatujete si, čím to tehdy bylo? Nebo někdo jiný tuší?Mám teď stejný problém (na tomtéž autě - Fabia 2006 elegance. Pravidelné bzučení (nějakého motorku?) někde pod baterkou při vypnutém motoru, které po čase vybilo baterku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.