hadak11 Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 (editace) kluci jaký máte postřehy s lemem zadních dveří ? dole jak je ten oblouk co dosedá na gumu v podběhu je zevnitř dost zasviněnej a od kamínků, jaká bude asi živitnost dveří v tomto místě viz foto ? Nechtělo by to tam dát preventivně nějakou průhlednou samolepku jako je z venku ? Editováno: 20. Prosinec 2011, autor: hadak11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 (editace) Taky jsem zvědavej co ty dveře vydrží, zadělaný jsou v tom místě hezky. Já naštěstí mám tu samolepku zahnutou až k tý gumě, měl jsem to z výroby. Editováno: 20. Prosinec 2011, autor: z.docekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 20. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 samolepka je ke gumě, ale guma se opírá o dveře ze vnitř a je široká asi 3cm a i tam se drží bordel mezi gumou a dveřma a malé kamínky, myslím že lak na tomto místě bude hodně namáhanej a asi nevydrží tolik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob 27 Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 Ahoj. Takových míst jsem zjistil hodně. Je škoda, že Yeti nemá z výroby jako třeba Tiguan, nebo Sportage ty plastové lemy blatníků. Taky jsem si po první zimě raději koupil zástěrky. Plastový práh je od kamínků dost pobouchaný.Asi jsem blázen, ale spodky blatníků jsem polepil průhlednou folií. Bydlím v místě kde sypou kamínky a auto tak dost trpí a loni to docela zafungovalo. Kdyby jste měli nějaký nápad tak se podělte. Mějte se všichni fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 22. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 Bobe jakou folii jsi použil to je dobrej napad, hned bych ji dal na ty dveře.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MICHAL5 Vloženo 25. leden 2024 Sdílet Vloženo 25. leden 2024 Máte někdo zkušenost s výměnou těsnění zadnich dveří z obrázku, které tesni mezi předními a zadními dveřmi? Měnil již někdo a víte jak, má někdo manuál na tuto výměnu těsnění? Co vse je třeba odstrojit. Díky za radu, jak nejlíp vyměnit, staré těsnění je špatne, tak se bojím případně koroze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. leden 2024 Sdílet Vloženo 25. leden 2024 ak sa nikto neozve, odporucam zacat citat dielensku prirucku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 25. leden 2024 Sdílet Vloženo 25. leden 2024 Už je to pár let co jsem to měnil a Jestli si dobře vzpomínám tak se nemusí nic odstrojovat. Je to v podstatě jen naražený na hranu plechu. První jsem stahoval tu část co je na dveřích od shora až dolu, pak v horní části na krajích je to zacvaklé do dveří(označené na obrázku), a pak už to šlo skoro samo...horní část nad oknem, spodní pod oknem, boky a je to venku. Není to nic složitýho, dá se na to přijít i bez návodu jen je třeba dávat pozor ať se nové těsnění moc nezohýbá(uvnitř těsnění je hliníková výztuha co se snadno ohne). Je to práce na chvilku, nejvíc dá asi zabrat to usazení nového těsnění aby to dobře sedělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MICHAL5 Vloženo 26. leden 2024 Sdílet Vloženo 26. leden 2024 Díky, zkusím dle rady, tedy není třeba vydávat ani vnitřních tapec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 26. leden 2024 Sdílet Vloženo 26. leden 2024 (editace) Nene...nic není třeba sundavat. Jediny co tak stahnout okno aby to tam mohlo nasoukat do drážky Editováno: 26. leden 2024, autor: majkl.s 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.