Přejít na obsah

zadní dveře


hadak11

Doporučené příspěvky

kluci jaký máte postřehy s lemem zadních dveří ? dole jak je ten oblouk co dosedá na gumu v podběhu je zevnitř dost zasviněnej a od kamínků, jaká bude asi živitnost dveří v tomto místě viz foto ? Nechtělo by to tam dát preventivně nějakou průhlednou samolepku jako je z venku ?

post-69358-0-20138100-1324366449_thumb.j

Editováno: , autor: hadak11
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Takových míst jsem zjistil hodně. Je škoda, že Yeti nemá z výroby jako třeba Tiguan, nebo Sportage ty plastové lemy blatníků. Taky jsem si po první zimě raději koupil zástěrky. Plastový práh je od kamínků dost pobouchaný.Asi jsem blázen, ale spodky blatníků jsem polepil průhlednou folií. Bydlím v místě kde sypou kamínky a auto tak dost trpí a loni to docela zafungovalo. Kdyby jste měli nějaký nápad tak se podělte. Mějte se všichni fajn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 12 let později...

Máte někdo zkušenost s výměnou těsnění zadnich dveří z obrázku, které tesni mezi předními a zadními dveřmi? Měnil již někdo a víte jak, má někdo manuál na tuto výměnu těsnění? Co vse je třeba odstrojit. Díky za radu, jak nejlíp vyměnit, staré těsnění je špatne, tak se bojím případně koroze. 

Screenshot_20240125-121401.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už je to pár let co jsem to měnil a Jestli si dobře vzpomínám tak se nemusí nic odstrojovat. Je to v podstatě jen naražený na hranu plechu. První jsem stahoval tu část co je na dveřích od shora až dolu, pak v horní části na krajích je to zacvaklé do dveří(označené na obrázku), a pak už to šlo skoro samo...horní část nad oknem, spodní pod oknem, boky a je to venku. Není to nic složitýho, dá se na to přijít i bez návodu jen je třeba dávat pozor ať se nové těsnění moc nezohýbá(uvnitř těsnění je hliníková výztuha co se snadno ohne).
Je to práce na chvilku, nejvíc dá asi zabrat to usazení nového těsnění aby to dobře sedělo. 
 image.thumb.png.39b3b2c3d97818e7a2964d9a84a250a6.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...