Petrddd Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 Chtěl jsem se zeptat, kdybych si dokoupit tento Jumbo box jak lze namontovat, a lze to vůbec? Popřípadě má stím někdo skušenosti? http://skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 jasne ze to lze . zkusenosti nemam ale studoval sem to a spousta lidi tady si ho sama urcite dodelavala. jde jen o vymenu stredoveho panelu co je radici paka . a musis dotahat potrubi na topeni k zadnim sedackam pokud chces aby jim tam foukalo teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidling Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Mám dotaz, pokud bude někdo znát odpověď, je jumbo box jako díl stejný s jumbo boxem s OC II, nebo se mezi liší byť v detailu tvarem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidling Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Tak jsem si to zjistil a uvádím tuto informaci pro nové či ty, kteří to ještě neví. Díl Jumbo box s OC II je totožný s Yetim. Jediný rozdil je tam pouze v samotném polstru loketky, který je u Yetiho oproti OC II cca o 1,5cm vyšší. Samotnému uživání to nijak nevadí. Všeobecně origo loketka do Yetiho se na neofiko trhu dá sehnat opravdu obtížně, či vůbec. Dokonce ani na škoda-part v nabídce Yetiho, není origo do Yetiho. V případě objednání bude dodán Jumbo Box z OC II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidling Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 (editace) :-) Editováno: 18. Listopad 2012, autor: Cidling Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.