Pawouk Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Dost jsem tu hledal a čekal, že najdu nějaký topic, kde budou probírány antiradary (pasivní) - jaký model kdo má/který má jaký rozsah (upozorní na většinu aktuálně používaných radarů) - ale opravdu jsem tady nic takového nenašel. Teda našel, ale to jsou témata, která jsou stará min. 4 roky, což se mi zdá dost. To ovšem není důvod, abys zakládal vlákno nové! Vlákna jsem spojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Také hlasuji pro Genovo One, má skvělý poměr ceny a vlastností. Nebude mít detekci jako pevný antiradar, ale také stojí několikanásobně méně. Veliká výhoda je zabudovaná GPS, máš tedy i přehled o úsekových měřeních a o měřeních smyčkou v silnici, které jsou jinak nedetekovatelné. S laserem si samozřejmě neporadí, na to už bys potřeboval speciální "parkovací čidla". Mě jednou pasivní antiradar zachránil i před laserem, ale to bylo v silnějším provozu a zachytával odražené paprsky od ostatních aut, ale to je speciální situace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 A ještě jedno fórum: www.antiradary-forum.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxborec Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Díky za odpovědi! Já jsem to vlákno po přesunutí našel až teď ps: omlouvám se za duplicitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Hlavně, žes to našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 doba se trochu posunula a je tu vylepšený GENOVO ONE S Má s ním někdo konkrétní zkušenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Databáze stejná a krom tunelů v Praze zatím jen pár planých poplachů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 jak si to mám přeložit ? Máš ho v autě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 jo jo. Od ledna. Dnes jsem potkal červenou Octu s pirátem a ramer off. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 mluv na mě česky a v rozvinutých větách Myslíš, že těch 5 litrů navíc, co stojí model S má smysl vyhodit ? Rozepiš se trochu pls. , protože já jsem načatej, že bych si pro něj zítra na Evropskou zajel. Dík předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Tak to ti neřeknu. Má mít lepší a citlivější radarovou hlavu, lepší soft a méně falešných poplachů, ale nedokážu to posoudit. V balení je navíc vertikální držák a aktualizace na jeden rok zdarma. Co se mi líbí je, že zahlásí např. Ka radar, začne pípat a postupně se ztišuje. Display ukazuje čas a aktual. rychlost. V úseku pak i průměrnou rychlost. Já jsem na něj čekal už od léta, kdy jsem se dozvěděl, že bude. Víc ti asi fakt neřeknu. Pokecej s klukama a uvidíš. Nebo hoď tento dotaz na antiradary-forum.net. Já to bral tak, že je to novější model a do budoucna asi lepší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 (editace) hele a když jedou cajti za tebou, bere je to taky dobře ? A co ty s tím POLCAMem nebo jak se to jmenuje ? Ve kterých autech to vlastně mají ? UŽ JSEM TO NASTUDOVAL. Moc mě to čtení teda nepřesvědčilo, obzvláště kvůli laserovým měřením. Editováno: 20. leden 2015, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 A pak ještě to nejdůležitější, nemáš náhodou pokovené, či determální čelní sklo? Já budu ještě dokupovat ALP. Až budou peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 presne jak pise motosman, Genevo je takove siditko, ale mas sanci na vetsine cest 1 tridy vychytat mereni. v obcich je to horsi, tam je dobry mit rusicku, ale uz si trochu mimo zakon a s tim zacinas mit problem... nicmene i genevo je schopne zachranit docela dost bodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 šidítko ? Já čtu na netu, že Genevo S je to nejlepší, co se dá dneska koupit ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Ano je, zalezi kde se pohybujes. Siditko nebylo mysleno na Genevo S, ale na pasivni antiradar obecne. Dava ti to pocit vetsi jistoty, ale ten je, podle meho, trochu falesnej prave diky laseru... jinak samozrejme dobre na GPS apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Přesně. Jà to koupil kvůli eliminaci radaru, který jede v protisměru. Databaze je jen bonus. Navíc jezdím dvěma auty. Kdybych to chtěl na stálo do jednoho, vemu pevnou sadu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 za cenu pevný sady si některý lidi ovšem kupujou ojetý auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 tak jsem dneska koupil Genevo one S . Jednoznačně výhoda, že je to velmi malý a vedle černýho zrcátka se úplně schová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Gratuluji [emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 dík, uvidíme, jestli je to ke gratulaci . Kam si to v autě přilepil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Dolní okraj uprostřed. Venku neparkuju a když, tak ho sundám. Jinak měl by být horizontálně postavený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 počkej, proto je tam navíc ten vertikální držák, pro svislou polohu. Mě říkali, že to je lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Už blbnu. Verttikálně. Prostě tlačítkama k řidiči a reprákem ke spolujezdci.[emoji33] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.