Přejít na obsah

Antiradar

Host MichalF

Doporučené příspěvky

Dost jsem tu hledal a čekal, že najdu nějaký topic, kde budou probírány antiradary (pasivní) - jaký model kdo má/který má jaký rozsah (upozorní na většinu aktuálně používaných radarů) - ale opravdu jsem tady nic takového nenašel. Teda našel, ale to jsou témata, která jsou stará min. 4 roky, což se mi zdá dost.

To ovšem není důvod, abys zakládal vlákno nové! Vlákna jsem spojil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také hlasuji pro Genovo One, má skvělý poměr ceny a vlastností. Nebude mít detekci jako pevný antiradar, ale také stojí několikanásobně méně. Veliká výhoda je zabudovaná GPS, máš tedy i přehled o úsekových měřeních a o měřeních smyčkou v silnici, které jsou jinak nedetekovatelné. S laserem si samozřejmě neporadí, na to už bys potřeboval speciální "parkovací čidla". :) Mě jednou pasivní antiradar zachránil i před laserem, ale to bylo v silnějším provozu a zachytával odražené paprsky od ostatních aut, ale to je speciální situace...

Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...
  • o 9 měsíců později...

Tak to ti neřeknu. Má mít lepší a citlivější radarovou hlavu, lepší soft a méně falešných poplachů, ale nedokážu to posoudit. V balení je navíc vertikální držák a aktualizace na jeden rok zdarma. Co se mi líbí je, že zahlásí např. Ka radar, začne pípat a postupně se ztišuje. Display ukazuje čas a aktual. rychlost. V úseku pak i průměrnou rychlost. Já jsem na něj čekal už od léta, kdy jsem se dozvěděl, že bude. Víc ti asi fakt neřeknu. Pokecej s klukama a uvidíš. Nebo hoď tento dotaz na antiradary-forum.net. Já to bral tak, že je to novější model a do budoucna asi lepší....

Odkaz ke komentáři

hele a když jedou cajti za tebou, bere je to taky dobře ?

A co ty s tím POLCAMem nebo jak se to jmenuje ? Ve kterých autech to vlastně mají ?

UŽ JSEM TO NASTUDOVAL. Moc mě to čtení teda nepřesvědčilo, obzvláště kvůli laserovým měřením.

Editováno: , autor: jirkaK
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...