erko Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 Děda mně poprosil jestli bych mi nemohl na fabii zesílit zvuk, který je slyšet v případě sepnutého blinkru. Na fóru jsem se dočetl, že by ten zvuk měl vycházet z nějkého repráčku v palubní desce. Chtěl bych se zeptat, zda je možné tento repráček vyměnit za silnější, popř. jestli s něčím takovím nemá někdo nějakou zkušenost? Jedná se o fabii 1,2htp rv. 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Tatík měl v AVII "bzučák" z telefonního sluchátka :-D Leda nějaký dodatečný pípání. Zesílit orygo repráček, podle mě, nepude. Ale to ti musí říc místní eltrikáři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erko Vloženo 24. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 a ten bzučák měl zapojen do serie s origo repráčkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 U AVIE nebyl repráček. To auto bylo z roku 1978. Akle byl zapojenej někde do obvodu. Když si ho připojil na proud tak vydával tón. A když se dal na bikač, tak pípal s žárovkou. Takže to chce něco, co vydává stálej tń a píchnout to tam. Je to ale takový humpolácký řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.