erko Vloženo 22. Prosinec 2011 Vloženo 22. Prosinec 2011 Děda mně poprosil jestli bych mi nemohl na fabii zesílit zvuk, který je slyšet v případě sepnutého blinkru. Na fóru jsem se dočetl, že by ten zvuk měl vycházet z nějkého repráčku v palubní desce. Chtěl bych se zeptat, zda je možné tento repráček vyměnit za silnější, popř. jestli s něčím takovím nemá někdo nějakou zkušenost? Jedná se o fabii 1,2htp rv. 2006 Citovat
Luďa Vloženo 23. Prosinec 2011 Vloženo 23. Prosinec 2011 Tatík měl v AVII "bzučák" z telefonního sluchátka :-D Leda nějaký dodatečný pípání. Zesílit orygo repráček, podle mě, nepude. Ale to ti musí říc místní eltrikáři. Citovat
erko Vloženo 24. Prosinec 2011 Autor Vloženo 24. Prosinec 2011 a ten bzučák měl zapojen do serie s origo repráčkem? Citovat
Luďa Vloženo 24. Prosinec 2011 Vloženo 24. Prosinec 2011 U AVIE nebyl repráček. To auto bylo z roku 1978. Akle byl zapojenej někde do obvodu. Když si ho připojil na proud tak vydával tón. A když se dal na bikač, tak pípal s žárovkou. Takže to chce něco, co vydává stálej tń a píchnout to tam. Je to ale takový humpolácký řešení. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.