Přejít na obsah

Kontrolka ostřikovačů

Wittmann

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Reso, nevieš si pomôcť sám? Podľa toho čo si písal na ICQ nechceš montovať ostrekovače ale len lepiť. Tak daj dole nárazník, pozri na hranu pod svetlom a nájdeš uchytenie na ostrekovače. Potom je to len o trošku šikovnosti a nalepení krytky na to miesto. Druhú stranu nalepíš tak že si to pomeráš. To je všetko.

Máš to jednoduchšie ako keby si mal rezať.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 rok později...
  • o 1 rok později...

Zdravím Vás všechny, já tam kontrolku na hladinu vody v ostřikovači mám nyní nesvítí zkoušel jsem to nakodovat s "Jírou_82" toto se nám nepodařilo následně dnes jsem si pohrál a kódy zkoušel kod 01 - brzdové obložení mi na budíkách fakční , 02 kod taky , jinak ty budíky mi vemou ještě kod 16 ale to znamená že jsou dveře či kufr otevřený toto by jelo ale kontrolka nesvítí je tam dioda ale není to přivedené aby to přístrojovka věděla. Jinak sem testoval samotný kod 04 a toto mi to nebere hodí mě to do základního nastavení 00101 což značí bez výbavy. Jinak co jsem tam dostal je max 19101 kod.Bohužel moje budíky toto nezvládají. :(

Chystám se na dodělání ostřikovačů světel ale chci i hladinovou informaci o ostřikovací nádobě. A spojení s jednotkou tak aby to chodilo snad na to příjdu :(

Není tady někdo z Jižní Moravy aby mi přehrál soft v autě v budíkách a nebo mi nabídnul budíky z lepší verzí kde to lze vč.naprogramování kilometrů jedná se o Fabii rok 2005 Ambiente 40KW

Nebo mi prodal Maxidoty budíky vč.s nastavením km...

Díky moc všem Petr

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
  • o 1 rok později...

Ahoj Tome

Koupíš normálně ve Škodovce nebo na vrakáči.

Spínač hladinový        7M0 919 376  cca 300,-Kč

konektor k čidlu          1J0 973 202   cca  200,-Kč

Těsnicí kroužek čidla 7M0 919 382  cca    60,-Kč

čerpadlo                     7M0 919 376  cca  1700,-,

Ale pozor ne každé budíky ve Fabii 1 jdou nakodovat na kontrolu ostřikovačů. Ty s maxidotem ano.

Odkaz ke komentáři

• o 7 měsíců později...

ahoj,

cisla pinov 000 979 021 E  - 0.5mm2

000 979 133 E  - 1.0mm2

ale v skodovke to nekupuj, piny su nacvaknute na kabli o dlzke cca 0.5m = totalne nepouzitelne a navyse strasne predrazene.

zozen si ich normalne v elektre, ktore budes mat niekde v blizkosti domu. pytaj si: Konektor VW-ŠKODA JPT F280 -samica

link na sk shop pre ilustraciu http://www.narva.sk/Default.asp?cls=stoitem&stiid=16652

PS. pre istotu si zober konektor so sebou do obchodu, nie som si na 100% isty ci bude rozmer pinu spravny, existuju aj v inych rozmeroch: mensi F150 a vacsi F630

Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...

Tak dneska jsem měl chvilu času, rozebral jsem budíky, samozdřejmě dioda kontrolky hladiny tam nebyla. Tu jsme dopájel, včetně předřadného odporu. Vagem jsem snímáč dokódoval a už kontrolka svítí. Jen mě překvapilo, že v zeleném konektoru je na místě 30 nějaký kabel. Díval jsem se do schématu, pravděpodoně vede do 6ti pólové svorkovnice na příčné stěně. Čidlo v nádrži mám, už jen to propojit.

Odkaz ke komentáři

Já když jsem domontovával Maxíka, tak jediný kabel který jsem nemusel od budíků do svorkovnice na příčné stěně natahovat, byl právě na kontrolu ostřikovačů. Prostě tam byl natažen. Stačilo jen dodělat kabeláž v motorovém prostoru.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...