Přejít na obsah

Kontrolka ostřikovačů


Wittmann

Doporučené příspěvky

Je to asi jako jezek v kleci, ale jde to ;)-_-

jezek_kovovy.jpg

„Když natočíme nejdelší osten ježka tak, aby vyčníval z klece nejširším jejím otvorem, posuneme ježka do poloviny výšky klece. Pak točíme za vyčnívající osten ježkem, až na jeho protilehlé straně dostaneme do kolmé polohy nad sebou dva jiné ostny, nejdelší po tom, který už vyčnívá vpředu. Popostrčíme předním ostnem ježka tak, aby jeho dva kolmo nad sebou se nacházející ostny pronikly protilehlým otvorem co nejvíce ven.

Potom za přední osten sklápíme celý hlavolam jakoby dolů, až jak zadní dva vyčnívající ostny dovolí, a poněkud doleva. Tím ježek dostane v kleci takovou figuru, že všechny jeho ostatní ostny, které jinak překážejí jeho vyklouznutí ven , zmizí z jiných otvorů klece v jejím vnitřku a zaujmou příznivou polohu k nejširšímu otvoru. A pak stačí už jen ježkem kroutit za nejdelší vyčnívající osten střídavě sem a tam. Přitom se osvobozuje ježek stále víc a více svými ostny z klece, až je venku úplně. A nazpět se dostává způsobem přesně opačným. To už je snadné!“

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

myslel jsem, že čidlo je pevnou součástí nádobky, nedá se tedy nějak přidělat na tu starou?

a ještě jedna otázečka, teď jsem koukal do etky a nádobka ostřikovačů pro vozy s osřikovači světel je zhruba o polovinu levnější a přitom se do ni vejde dvakrát tolik vody. Můžu ji použít, když nemám ty ostřikovače světel?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Olo - a čo chceš vymieňať? Veď snáď stačí dolieť koncentrovanejšiu zimnú zmes a je hotovo.

Inak k tej montáži, teda dať dole predný nárazník.

Ta kapalina se sama nepromíchá a když je jí tam 5,5 litru, to abys tam nalil čistej alkohol, aby to nezamrzlo, vím o čem mluvím, každou zimu jich v práci opravujem dost... B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OloZX6R - To mi ako chceš povedať, že ak prilejem nemrznúcu zmes do nádržky ostrekovača v aute, ktoré sa hýbe a motor to z jednej strany ohrieva, tak sa to nepremieša? To nemyslíš vážne! Za pár dní sa to premieša, potom ešte prestrieknuť, nech sa aj tekutina v hadičkách vymení a hotovo!

Ale inak ja tam mám celý rok nemrznúcu zmes, takže aj teraz by mohlo prísť trebárs -12 a nezamrzlo by mi to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...