profor Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 corner light je že ked ideš do 40km/h a meníš smer jazdy zak sa ti rozsvieti svetlo, ktore osvieti časť ktoru normalne svetlo neosvetluje samozrejme nebude to take komfortne ako napr na touaregu, chcel by som ale tu rychlosť zachovať akko podmienku a to kam sa ti rozsvieti bude určene smerovkou. taktiež by to malo mať fade-in a fade-out Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 chcem to vyriešiť tak že k hmlovkam dam ešte jedny nasmerovane doboku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1pe1sk Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 pak někam určitě hoď foto jak to dopadlo a jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 jasne, teraz ešte len riešim schemu obvodu celeho ale ked to bude dam foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 profor - pekná fotodokumentácia Na starších MR ten ostrekovač svetiel fungoval len ak sa páčka držala dlhšie ako nejaký čas. Ale tých 5 ostreknutí skla tam myslím nebolo. Inak mne to pravidelné ostrekovanie svetiel fest lezie na nervy, keďže ja sklo ostrekujem v krátkych dávkach a minimálny čas pre aktivovanie ostrekovačov svetiel (OII) je 800 milisekúnd, tak mi svetlá ostrekne temer pri každom čistení čelného skla, keďže svietim stále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 s tymi ostreknutiami neviem ako to je, ale ano, treba čakať tie dve sekundy a potom ostrekuje aj svetla. nejde mi však do hlavy že ked streknem pod dve sekundy a svetla sa neostreknu, kolko krat treba ostrekovať alebo za aky čas sa zasa svetla ostreknu. včera som skušal 5krat a nič sa nedialo:-( asi to skusim ešte raz zajtra:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1pe1sk Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 s tymi ostreknutiami neviem ako to je, ale ano, treba čakať tie dve sekundy a potom ostrekuje aj svetla.nejde mi však do hlavy že ked streknem pod dve sekundy a svetla sa neostreknu, kolko krat treba ostrekovať alebo za aky čas sa zasa svetla ostreknu. včera som skušal 5krat a nič sa nedialo:-( asi to skusim ešte raz zajtra:-) Zkoušeno asi před 8minutama.Stojící auto nastartovaný motor rozžehnuty výbojky první ostříknutí skla cca 2-3s a potom se přidalo ještě na cca 2s světel pauza cca 3s druhé ostříknutí skla cca 2-3s pauza cca 3s třetí ostříknutí skla cca 2-3s pauza cca 3s čtvrté ostříknutí skla cca 2-3s pauza cca 3s páté ostříknutí skla cca 2-3s pauza cca 2-3s šesté ostříknutí skla cca 2-3s a potom se přidalo ještě opět na cca 2s světel Je tam asi taky důležitá ta pauza mezi ostřikováním. Potom jsem vypnul motor za chviličku znovu nastartoval a celé se to zopakovalo od prvního bodu, myslel jsem jestli to ještě nemá nějakou paměť a nemá po prvním ostříknutí se zase přidali i světla. Doporučoval bych si s tím hrát s obyč vodou, trohu se toho vyplácá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 ok tak už nemusim skušať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1pe1sk Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 ok tak už nemusim skušať ne ne ne neeee, jen si taky vyplácej pár litříků kapaliny . Jen si to pěkně vyzkoušej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 tak dooooooooooooooooobreeeeeeeeeeeeeeee zajtra napišem či to mam tak isto heh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 ok tak už nemusim skušať ne ne ne neeee, jen si taky vyplácej pár litříků kapaliny . Jen si to pěkně vyzkoušej..... tak som to včera za dažda skušal, je to tak:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 dočet sem se zde, že jde dodělat, ale nějak sem tu nikde na to nenašel návod tak pokud má někdo tu skušenost? předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 da se snadno dodelat, ale musi ti to podporovat budiky (musis tam mit kontrolku) a potom jen cidlo v nadobce.jo a naprogramovat VAGem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellmen Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Nemáte někdo schéma zapojení čidla hladiny v nádobce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 mám takové problém ostřiky světel mě stříkaji při každem ostřiku skel a ne při každém pátém do nastavení kanál 10 centrální jednotka se dostanu ale hodnota 8 počet ostřiků je zablokovaná poraďte jak na to mám fabii MR 03 číslo BSG je 6Q1 937 049 C díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 mám takové problém ostřiky světel mě stříkaji při každem ostřiku skel a ne při každém pátém do nastavení kanál 10 centrální jednotka se dostanu ale hodnota 8 počet ostřiků je zablokovaná poraďte jak na to mám fabii MR 03 číslo BSG je 6Q1 937 049 C díky máš BSG nakódované na ostřiky světel (+00256)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 ok tak už nemusim skušať ne ne ne neeee, jen si taky vyplácej pár litříků kapaliny . Jen si to pěkně vyzkoušej..... tak som to včera za dažda skušal, je to tak:-))) Profor: je to tak, jak pise 1pe1sk a jeste jedna vec pokud mate rele denniho sviceni stejne tak jako ja, tak se svetla NEOSTRIKAVAJI at drzite packu ostrikovacu jak dlouho chcete... Jedine pri otocenem spinaci to pak funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 ANO NA CENTRÁLNÍ JEDNOTCE 09 MÁM V KÓDOVÁNÍ PŘIČTENO 256 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 NEMÁTE NĚKDO KÓDOVACÍ TABULKU NA BSG fábia MR 03 jestli tam něco nedělám špatně dělám to podle tabulky co zde byla ale nevím jestli je rozdíl mezi starou a facelitem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 kdyby někdo dodělával, mám origo novej motorek (čerpadlo) ostřiků světel kdyžtak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 NEMÁTE NĚKDO KÓDOVACÍ TABULKU NA BSG fábia MR 03 jestli tam něco nedělám špatně dělám to podle tabulky co zde byla ale nevím jestli je rozdíl mezi starou a facelitem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 (editace) tak to mám a stále nic v prizpůsobení se nemůžu dostar na parametr 8 kde se zadává počet ostřiků skel na jeden ostřik světel, a nebo je možnost že to moje BSG nepodporuje je to možné????????????? Editováno: 26. Září 2007, autor: lancer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellmen Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 tak to mám a stále nic v prizpůsobení se nemůžu dostar na parametr 8 kde se zadává počet ostřiků skel na jeden ostřik světel, a nebo je možnost že to moje BSG nepodporuje je to možné????????????? Tak to ani nestraš, chci to dodělat na to samý BSG a jestli to nepůjde, tak budu vážně naštvanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 kde se dá sehnat tady to z čeho to je v dp to neni podle čeho poznám co moje bsg podporuje ale v mojim případě ostřiky asi ano když fungují jenom nejdou nastavovat nikdo se s tím ještě nesetkal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 (editace) když se dívám do DP tak do visu tak kodovací tabulka končí pětkou kde si vzal ten zbytek není to jen na facelitu? tolik machrů tady a nikdo neporadí Editováno: 28. Září 2007, autor: lancer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.