Snowboarder Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 zdravím, mám FRS rok 03 s výbavou ABS, ASR, ESP a tudíž i EDS. Jde mi o to, že to eds asi nefunguje, nebo nevím. Ostatní auta s eds při prokluzu kola vydávájí zvuk jako když pracuje abs, ale já toto neslyším. Když vjedu jedním kolem na sníh/led, přidám klidně i trochu plyn a to kolo na sněhu se vesele točí a druhý skoro nic. Jen bliká kontrolka prokluzu. Jde nějak ověřit přes diagnostiku funkce eds? I přes to mi ostatní systémy vč. ABS fungují správně, jen to EDS pravděpodobně nic. Nebo mě napadlo, jestli minulý majitel tuto funkci nějak nevyřadil z provozu. EDS je přece jen poměrně užitečná věc, zvlášť, když člověk jede třeba na hory. Díky za všecjny rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 zkontroluj si spínač brzdových světel a chyby v řj brzd. kontrola ve vagu - skupina 002 - 1. spínač brzdových světel (0 nesešlápnut/ 1sešlápnut), 2. hydraulické čerpadlo (0), 3. relé ventilů (1), poslední 4.pole nic skupina 004 - 1. doba stání auta (čas pro vychladnutí brzd), 2. vypnutí eds kvůli teplotě brzd (vyp/zap), pole 3. a 4. nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowboarder Vloženo 13. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2012 tak jsem to nechal dát na diagnostiku a žádnou závadu to nehlásí- je možný, aby u fabie bylo EDS tišší než třeba u O1, kde to mlátí do volantu jak blázen? Zkoušel jsem to v mazlavým bahně, a když proklouzli kola a začala blikat kontrolka, tak jsem slyšel takový cvak, cvak, cvak, ale dost potuchu to bylo-nemůže to takhle cvakat ASR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 asr nijak necvaká - to pouze omezuje toč. moment motoru při prokluzu kol. jinak u žádné fungující fábie jsem nikdy cvakání neslyšel při rozjezdu na kluzku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 u oktávky sem to taky slyšel, u Fábky nic, ale nijak to zatim neřešim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.