Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravím, mám FRS rok 03 s výbavou ABS, ASR, ESP a tudíž i EDS. Jde mi o to, že to eds asi nefunguje, nebo nevím. Ostatní auta s eds při prokluzu kola vydávájí zvuk jako když pracuje abs, ale já toto neslyším. Když vjedu jedním kolem na sníh/led, přidám klidně i trochu plyn a to kolo na sněhu se vesele točí a druhý skoro nic. Jen bliká kontrolka prokluzu. Jde nějak ověřit přes diagnostiku funkce eds? I přes to mi ostatní systémy vč. ABS fungují správně, jen to EDS pravděpodobně nic. Nebo mě napadlo, jestli minulý majitel tuto funkci nějak nevyřadil z provozu. EDS je přece jen poměrně užitečná věc, zvlášť, když člověk jede třeba na hory. Díky za všecjny rady.

zkontroluj si spínač brzdových světel a chyby v řj brzd.

kontrola ve vagu - skupina 002 - 1. spínač brzdových světel (0 nesešlápnut/ 1sešlápnut), 2. hydraulické čerpadlo (0), 3. relé ventilů (1), poslední 4.pole nic

skupina 004 - 1. doba stání auta (čas pro vychladnutí brzd), 2. vypnutí eds kvůli teplotě brzd (vyp/zap), pole 3. a 4. nic.

• Autor

tak jsem to nechal dát na diagnostiku a žádnou závadu to nehlásí- je možný, aby u fabie bylo EDS tišší než třeba u O1, kde to mlátí do volantu jak blázen? Zkoušel jsem to v mazlavým bahně, a když proklouzli kola a začala blikat kontrolka, tak jsem slyšel takový cvak, cvak, cvak, ale dost potuchu to bylo-nemůže to takhle cvakat ASR?

asr nijak necvaká - to pouze omezuje toč. moment motoru při prokluzu kol. jinak u žádné fungující fábie jsem nikdy cvakání neslyšel při rozjezdu na kluzku.

u oktávky sem to taky slyšel, u Fábky nic, ale nijak to zatim neřešim

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.