martino Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 no ja som dnes nahodil zimne UG7+ a auto vyzera hrozne . sposobuju to aj samotne pneu kedze maju taky tvar ze aj ked su to 195 sirka dezen je uzky a vyzera to fakt jak balon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj1 Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 To je povoleny rozmer na OI, takze asi tu ma. Ale to zvysenie svetlev vysky sa mi nezda, tie gumy maju rovnaky obvod ako 195/65/15 Máš pravdu, mám OI. Je to povolený rozmer podľa TP. Tiež som si myslel, že je to rovnaké, ale ....... . Rozdiel je na viac zaťaženej prednej náprave +26 mm oproti rozmeru 195/65/15 a na zadnej + 41 mm. Premeriaval som si to pri nezaťaženom aute kôli vlastnej zvedavosti, keďže som tomu tiež nechcel veriť. Inak tie užšie pneu mám overené na asi 5 typoch áut. Uvidím čo to spraví na Octavii, ak to bude zlé, rozmer zmením. Zaťiaľ som s nimi však nad mieru spokojný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crros Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Nazdárek, tak já jezdim na bridgestone blizac LM25, už druhým rokem a nemůžu si stěžovat, mé zkušenosti jsou sice malé, ale myslím si, že to byla rozumná koupě, na mokru a suchu drží perfektně a na sněhu si taky nestěžuji, ještě se mi nestalo, že bych zůstal někde viset. Jinak je to standartní rozměr pro OI 195/65/15. Co se týče opotřebení, myslím že mi ještě min jednu sezonu vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek69 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Chlapi, chtel jsem se zeptat, mohu na oktavii I dat pneu 195/60 R15? diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ofiko to není povoleno... V 60ce 205. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 já od pondělí jezdím na zimákách, koupil jsem Matador MP59 Nordica a zatím jsem spokojený... chcem sa opytat ako sa ti tie matadory osvedcili? alebo jazdil na nich niekto tuto zimu? uvazujem nad ich kupou na buducu zimnu sezonu je na nich fajn cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cirdaf Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Nejlepší pneu co může být je GoodYear Ultra Grip 7+, absolutní spokojenost. C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Ja mam tie Matador Nordica MP59 uz 3 zimu, a som s nimi spokojny. Nemal som doteraz ziadny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Pořídil jsem pro Octu (I) 195/65R15 Continental WinterContact TS 810. Přes zimu najeto zatím cca 6tis. km a naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Ja azdím v tejto sezóne prvýkrát na čisto nových zimných pneumatikách Matador MP59 nordicca Som plne spokojný, dôverujem našej značke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragnagord Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ja mam Matador M59 uz druhu sezonu a som s nimi spokojny. Auto sedi dobre na kazdom povrchu. Jedine, co mi na tych pneu vadi, je asi hlucnost, auto mi huci jak ruska raketa. A tiez spotrebu pod 5 litrov na nich neviem nijako ustrazit, asi sa to ani neda. Ale som spokojny. Celkom dobra volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 No, dle testů neni dobrá volba ani Barum, ani Matador ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 A největší sranda je že ta Barumka je šíleně drahá.Já bych ji nebral ani zadarmo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 PIRELLI W210 SOTTOZERO 205/55 R16 91H, zimní pneu Pneu PIRELLI WINTER SOTTOZERO Pirelli nabízí možnost použití sportovních automobilů, výkonných kombíků a dodávek i v ne naprosto ideálních klimatických podmínkách prostřednictvím vyvinutí inovačního bezpečnostního výkonného konceptu: zimní pneumatika SOTTOZERO. Vzorek běhounu, složení a kostra pneu se mohou pochlubit specifickými prvky pro použití při nízkých teplotách. Ve srovnání dosáhla pneu Winter Sottozero skvělých výsledků díky technologiím a zkušenostem získaným účastí v automobilových závodech. Pneu Winter Sottozero nastavuje novou výkonnostní laťku u zimních pneu především v oblasti bezpečnosti a radosti z jízdy. Hluboké diagonální žlábky jsou odlišným prvkem dezénu pneumatiky Sottozero, který společně se speciálně navrženými bloky snižuje hlučnost pneu, zlepšuje akustický komfort a vlastnosti odporu valivého tření. Široké hluboké podélné žlábky s odlišnými profily umožňují odvod vody i při vysokých rychlostech a tím se zvyšuje hraniční práh akvaplaningu. Pevné bloky ramene dodávají běhounu vynikající boční tvrdost i při zatáčení se zatížením, zvyšují limity přilnavostí a zaručují přesné ovládání i při náhlé změně směru jízdy. Vlastnosti pneu Pirelli Winter Sottozero - Ideální pro sportovní vozy a výkonné limuzíny a kombi - Nízký valivý odpor - Odolnost proti akvaplaningu - Přesná ovladatelnost - Vynikající záběr na sněhu - Nízká hlučnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Jezdim denne do prace 50km na Sumave a 30km je zakazano solit,jenom sypou sterk.JENOM DIKY pneumat.goodyear Ultra Grip 7 jsem nemel nikdy problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Tento rok jsem dojezdil Barumky a už nikdy vice...Chci se zeptat ,tento rok budu kupovat nove zimaky a uvažuju nad Sava Eskimo S3 nebo Nokian Wrg2.Nemate nahodou někdo zkušenosti s těmahle pneu nahodou.Diky za nazory a přeji mnoho štastnych km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Tento rok jsem dojezdil Barumky a už nikdy vice...Chci se zeptat ,tento rok budu kupovat nove zimaky a uvažuju nad Sava Eskimo S3 nebo Nokian Wrg2.Nemate nahodou někdo zkušenosti s těmahle pneu nahodou.Diky za nazory a přeji mnoho štastnych km Více jak deset let jsem jezdil Barum Polaris, byl jsem s nima spokojen a jezdil bych je i nadále. Na sněhu nic moc, ale tiché a komfortní. Navíc na tom sněhu i když jsem z Krkonoš najezdím vzhledem k údržbě vozovek tak 5 % ze zimních km, tak jsem dával přednost těm ostatním parametrům. Letos jsem jezdil se služebním vozem, mám ho i pro soukromé použití, vyfasoval jsem na něj tebou uvedené Nokiany. Trakce ve sněhu je o něco lepší, sněhovou břečku jsem s nima letos nezažil, nějak se mi vyhla. Ale jsou oproti Polaris o něco hlučnější. Ale jde to, první týdny jsem měl na tomto voze nějaký Dunlop Winter Sport a to byla hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Více jak deset let jsem jezdil Barum Polaris, byl jsem s nima spokojen a jezdil bych je i nadále. Na sněhu nic moc, ale tiché a komfortní. Navíc na tom sněhu i když jsem z Krkonoš najezdím vzhledem k údržbě vozovek tak 5 % ze zimních km, tak jsem dával přednost těm ostatním parametrům. Letos jsem jezdil se služebním vozem, mám ho i pro soukromé použití, vyfasoval jsem na něj tebou uvedené Nokiany. Trakce ve sněhu je o něco lepší, sněhovou břečku jsem s nima letos nezažil, nějak se mi vyhla. Ale jsou oproti Polaris o něco hlučnější. Ale jde to, první týdny jsem měl na tomto voze nějaký Dunlop Winter Sport a to byla hrůza. No co se tech nokianu WRG2 tyka tak jsem je letos taky obul a musim rict ze nadmiru spokojen kam se to auto vyskarabe na snehu je uctihodne, a to mam jen dvoukolku, Hluk nejaky je ale nemyslim si ze by to bylo nejak o moc vic nez u tech barumu.Barum polaris jsou na snih naprosto nevhodne pneu to radsi zadyn nez barum polaris. Jinak jsem taky z Krkonos takźe vim co je to zima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mils Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Tak a už jsem zase na letních gumách a mám za sebou svou první zimu na GoodYear UG 7+. Nyní po celém zimním provozu nemohu udělat nic jiného, než souhlasit s těmi, kteří tu tvrdily, že tyto gumy jsou super. Jsem rád, že jsem na základě těhle hlasů zvolil právě UG7+. Určitě je spousta jiných výborných gum, ale taky je dost těch, které stojí za prd. O to víc jsem rád, že jsem nakonec zvolil gumy, na kterých je radost jezdit. Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Jednoznacne na zimu do snehu Goodyear Ultra Grip7 ..... 3 sezony v kopcoch za sebou bez problemov... Spolu z 4X4 to drapalo ja dive.... Az tak ze asi "odisla" riadiaca jednotka Haldex... yoyo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satrej Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Zdravím všechny ! Mám 2 roky Octavii I a zarazila mě v zimě jedna věc. Je to šílená přetáčivost v zatáčkách. Zadek mě předbíhá na blbém kruháči při malé rychlosti a klidné jízdě. Nebyl jsem na tohle u svého starého auta zvyklý (Astra combi+skvělé zimní pneu DEBICA za 1000kč) . Neustále to musím korigovat. Na autě mám Polarisy a jak tady čtu asi nic moc. Chi se tedy zaměřit při koupi zimních gum HLAVNĚ na tuto nemilou vlastnost , nerad bych jezdil stále v HODINÁCH . 1. Jakou máte zkušenost Vy ? 2.Pomůže mi v tomto výběr pneu ? 3.Které pneu by jste doporučili aby častečně eliminovaly tuo špatnou vlastnost Octavie ? 4.Mám disky 15" - byla by lepší šířka 185 nebo 195 Bavíme se o ulítávaní zadku versus zimní pneu. Děkuji za názory . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Pouzi klasicky rozmer 195/65/15 a nejake gumy ako UG7+ alebo ktore tu najviac chvalia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 já teď byl ve dvou servisech a ptal jsem se jakou mi udělají cenu na GOOD YEAR UG7 !!!! v obou servisech jim stáli vlasy hrůzou !!!! otázkou je, jestli s nima nemají třeba smlouvu a proto jsou nasraní....každopádně hájili CONTINENTALY + DUNLOPky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Měl bych jeden dotaz. Mam tu alu disky z fabie I (Ascot 6J x 15, ET43). Slo by na ne dat zimni pneu 195/65 R15 a dat je na octavii I? Koukal jsem, ze ty kola, ktere pasuji na octavii I maji ET38. Tak ted vubec nevim, co to na te octavii udela. Diky za radu(y). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 (editace) DOT 1108, rok je 2008 a měsíc ??? děkuji, jo a jak poznám protektor ??? má nějaký označení ??? děkuji Editováno: 5. Říjen 2009, autor: Fire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.