Přejít na obsah

Spínací skříňka - problém s klíčkem a centrálem

Jirka4x4

Doporučené příspěvky

Ahoj vsem,vyskytnul se mi problem.Po vypnuti motoru a vysunuti klicku,tak kdyz slysytelne "cvakne",tak central i signalizace rozsviceni svetel houka a vse ok,ale prave dneska pri vyndani klicku nic slyset nebylo a cenral nefunguje ani signalizace rozsviceni svetel.Staci ale klickem pri vyndavani trosku zahejbat a uz to zas cvakne a vse ok.Je to zkratka jednou tak a podruhy na pochvu :-(. Pokud to necvakne,tak si auto nejspis mysli,ze je klicek porad v zapalovani a vyradi zamykani.Mate nekdo zkusenost co presne mohlo odejit,jestli tam je nejakej jazycek,co spina relatko pri vyndani klicku apod?Diky za radu. Jeste doplnim O1 combi 1.9TDi 4x4 66kw r.v.99

Editováno: , autor: Jirka4x4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to může být taky jen na chvíli Budeš mít spíše opotřebený plast dole v samotné vložce zámku - ve fabce. Je to plast ,který se vysune po vytažení klíče směrem dolů a tím v oříšku rozpojí kontak. Dělalo mi to taky tak . Vyndal jsem vložku zámku a v zámečnictví v Olmouci Drápal-Novák mi to na počkání vyměnili a už je dlouho klid.

Odkaz ke komentáři

Zatim teda vsechno ok,ale dik za radu do pripadnyho opetovnyho problemu.Trapi me ale jeste jedna vec,Vsechny zamky mam zaslepeny a jedina vlozka je kufru a prave kufrem jde central jen zamknout (otoceni doprava),to cvakne central hned,ale praveze do leva na odemknuti je to takovy mdly a vubec neodemkne.Kdyz jsem meril ty mikrospinace do kterych vede cerny konektor,kteryma otaci vlozka po toceni klickem,tak myslim,ze to je ok,protoze v jednom pohybu je +12V, v druhym zase minus a meni se to.Proto nechapu,ze zaknnout jde dobre,ale uz neodemkneJestli je teda blba jen vlozka zamku nebo celej zamek v kufru.Dik za blizsi info

Editováno: , autor: Jirka4x4
Odkaz ke komentáři

Ale kdyz koukam zblizka na ty mikrospinace i je merim,tak se na nich napeti meni a prepina a i cepicky se jim hezky spinaji a cvakaji,proto me prave udivuje,ze zamknout jde krasne lehkym otocenim doprava a hned je zamknuto a doleva na odemykani jako by v ty fabce neco tahalo,respektive taham ja to tahlo biliho motorku s odporem.Ale prave proc zamknout jde paradne???

Odkaz ke komentáři

Kdyz motorek odpojim od konektoru,tak do prava zamknuti,je slyset tahnuti soupatka motorku a zamkne a do leva,tak klade motorek odpor,ale neodemkne.Tak nejspis motorek v haji?A kdyz motorek odpojim od zamku tim raminkem,tak vlozka zamku je bez oporu a opet do prava v pohode zamkne a do leva jen na prazdno otoci.Omlouvam se za pitomy popsani,ale tezko se to popisuje:-)

Odkaz ke komentáři

Tak jsi mel Pepo 007 pravdu,vymena orisku nepomohla,pritelkyne dneska vytahla klicek zase bez cvaknuti,kdyz jsem ho tam dal,tak po zahejbani vse ok (cvaklo a central jde).Muzes mi prosim te napsat co presne jsi jim vez do toho zamecnictvi a na kolik to prislo?Dik

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...