Publikováno Leden 19, 201213 r Zdravím, Mám takový problém Sehnal jsem si kabel pro diagnostiku ELM 327 interface Firmware 1.4 Ale nastal problém nemužu ho spojit . V programku TouchScan se připojí ale nefunguje tam skoro nic. Když to zkusím ve VAGu Dám test kabelu tak mi to hodí "Port neexistuje. Stav rozehrání HEX: Nenalezeno" Jak mám nastavený port to fakt netuším páč mám windows 7 krátce a tohle jsem v něm nikdy nehledal a ani ve win XP V tom TouchScan sem dal automaticky připojit a ono si to samo nastavilo. Jinak nehce to nějaký driver na to? Ten od koho mám kabel mi dal jen kábl a nic víc a prej že to pude no ale mě to nejde! Neví někdo z vás jak to nastavit aby se to spojilo? Popřípadě získane zkušenosti či info o tom káblu! Budu moc rááááád za každý názor
Leden 19, 201213 r Mrkni do správce zařízení a zjisti, na jakém portu to máš nastavené. Myslím, že je problém v portu.
Leden 19, 201213 r Autor No to si taky myslím ale nemužu přijít na to jak se to vtěch sedmičkách dělá !
Leden 19, 201213 r VAG určitě nepůjde, tady na konci té stránky jsou nějaké odkazy a to by mělo jít s tímhle kabelem. http://www.motordiag.cz/motordiag/software
Leden 19, 201213 r Autor No tak to ste mě nepotěšili a co takhle s tímto prográmkem Motordiag Komfort Manager Lite 1.20 pošlape to?
Leden 19, 201213 r To není tak těžké dohledat, ne? Trvalo mi to asi pět vteřin? A pokud bys nechtěl hledat, tak to prostě zkus a uvidíš. Potřebné vybavení Diagnostický kabel Fast KKL USB nebo Fast K-COM KKL (k zakoupení na našich stránkách) Program je určen pro použití s kabely Motordiag!.
Leden 19, 201213 r Autor Samurai je vidět že vtom máš praxi proto na tebe mám otázku - K čemu tam je dobrý ten čip ELM ? Nejsu si jistý ale zde se mi že bych měl přistup i ke kabelu OBD II kabel Fast KKL - USB tak to vyskouším sním!
Leden 19, 201213 r No je to prostě jiný druh kabelu - takový "mainstream" jsou KKL na starší auta - podpora VAG-COM a Motordiag Komfort Manager a pak je HEX-CAN, podpora VCDS a nových aut. Pak jsou různé další druhy, viz ELM, který pracuje zas s jinými programy (určitě byly u něj uvedeny) a s jinými zas ne. A k čemu je dobrý? To nevím, asi k ničemu, nikdy jsem ho neměl, vždycky jsem raději volil VAG-COM nebo novější verzi VCDS a dle toho odpovídající kabel. Zkus ten MKM nainstalovat a pustit s tím tvým kabelem, podle mě to nepůjde. Ale jak jsi psal, nemám k tomu co říkat, zkušenost s tím nemám...
Leden 19, 201213 r Autor no ono to stím kablem ELM 327 v MKM je tak že on se v nastavení připojí a kabel to pozná ale když dám Načíst ID nebo Zjistit stav tak to začne pracovat a pak to zamzne a konec! Ale zkusím to stím druhým kablem. V pondělí ho budu mít tak se uvidí a přes víkend zkusím pár prográmků a uvidí sa který programek se na tom káblu 327 ujme !
Leden 19, 201213 r s ELM 327 mam vyzkouseny program ScanMaster, ale podle mě je tenhle kabel k ničemu na VW koncern.
Leden 20, 201213 r S ELM 327 by měl jít i nějaký OBD-DIAG. Ale co umí samotný program netuším, páč ten zase nejde s VAG-COM kabelem.
Leden 30, 201213 r já jsem s ELM 327 nerozjel ve fábuli vůbec nic.. zkoušel jsem desítky prográmků a ani ťuk.. imho je to kabel total napikaču..
Srpen 1, 201411 r Ahojte, mam ten samy kabel a na me oktavce to jede v omezene mire. Vyzkousel jsem asi 5programu, jeste to dozenu dalsima aspon 10, co jsem nasel, ale moc v to nedoufam. Umi to precit zakladni udaje, tvrdi to, ze to umi precist i chybove kody, prestoze zadne nenacetl (kupoval jsem to kvuli tomu, pac mi pada do nouzaku, takze nejaky chyby tam byt musi..). Proste se pripoji, neco malo nacte, ale k podrobnostem se nedostanu. Kdybych koupil ten KKL kabel, bude to lepsi? Bude mi to spolehlive fungovat s 1.9TDI z roku 2003? Radsi utratim jeste par stovaku, nez s tim zajet na diagnostiku do servisu a vykrvacet tam za to, ze mi reknou, ze na nic neprisli... Upraveno Srpen 1, 201411 r od mposchl
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.