ASPIRE Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Ted by me zajimalo pokud takove zadne problemy nemam zda mi to sami od sebe aktualizuji ? A nebo mam neco rict ze si to nepreji ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Určitě dobrá zpráva pro všechny co s tím mají problém...jinak mě přesně napadlo to co Aspira, navíc bych s tím asi radši počkal až na léto = pěkně za tepla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 No na jare pojedu na garancku tak jim to nadhodim. No uz se tesim zase na ty jejich pohledy ala dilenska prirucka a mnozstvi oleje:-D Aneb "pan chytrej zase otravuje" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 no ja mel auto po mensi kolizi v SA na oprave a vyptaval jsem se a pan rika-pokazde, kdyz prijede auto do znackoveho servisu, tak kontrolujeme updaty RJ a pokud je zapotrebi, provadi se update, to same kontrola na svolavaci akce.. takze pokud dojedes do znackoveho servisu a napichnou ti auto a je zapotrebi aktualizace, nebo je zapotrebi udelat nejakou upravu v ramci svolavacky, meli by ti to provest.. Urcite se upggradem noveho firmware ridici jednotky nic nezkazi, at uz problemy se starty pocitujes nebo ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Jirka - áno akcie zvolávacie sa kontrolujú celkom dôsledne a dbá na to Škoda-Auto , ale v žiadnom prípade sa automaticky nekontrolujú všetky softy a ani nenahrávajú nové , kto vie koľko to trvá a aké to má riziká tak vie že to nie je reálne . Soft sa kontroluje v prípade problémov , kým nie je problém , nie je ani dôvod to chytať ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fábík 2 Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Tak už někdo vyzkoušel nový SW ŘJ motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Na to jsem taky zvědavej jak se nový SW bude chovat, ale osobně si myslím, že dokud nebude venku aspoň nad 17 stupňů tak to nemá smysl...není to jak vyzkoušet leda že by měl AS vytápěnou garáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fábík 2 Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 (editace) Já mám přesně pravý opak..... dělá to přes zimu-to samé dle popisu a už 3x nový soft a vždy nějaké zlepšení bylo.Jenže.....???já mám model 2011 1,4 mpi CGGB ale jen EU5(bez plus).. Editováno: 7. leden 2016, autor: fábík 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 sranda že má 59kw EURO 5 CGGA a nikdy s ničím nemali problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fábík 2 Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 A další sranda je,že já jsem údajně ze servisu ŠA první,co má problémy.Ale přitom tady je toho na netu plno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 zase tak plno toho nie je , a čo viem tak bol problém aj nájsť auto čo to robilo dlhodobo naisto aby sa to dalo otestovať , boli na to servisné informácie - používanie Škoda aditíva do palivového systému - vyskúšané pomáha , takisto čo som riešil pomohlo aj rozjazdenie auta, vyššie rýchlosti aj otáčky kde sa zrejme vyčistil kat , lambda sondy,sviečky + cez aditívum vstreky a potom to už naozaj nerobilo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xrobik Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Já jsem si nechal nahrát nový SW při garančí prohlídce v listopadu 2015 asi za 500 Korun. Se startama jsem problém neměl. Přišly mi volnoběžné otáčky nepravidelné. Po aktualizaci se to zlepšilo a navíc pozoruji, že jde auto lépe za plynem :-) Spotřeba je cca stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fábík 2 Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 A jaký máš m.rok?Dnes jsem se ptal na to,tak je to prý jen pro modely co mají EU 5+(cca dva roky stará auta) ,ne s EU 5 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 To pekne spravili, niektorý majú tento problém aj motory s kodom BXW a to je už úplne mimo. Predsa sú tie motory identické tak prečo to nespravia pre všetky typy ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fábík 2 Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 (editace) Proč? dle ŠA mají problém jen tyto typy. jinak je vše ok. Editováno: 8. leden 2016, autor: fábík 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xrobik Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Mám řijen 2014,takže rok a čtvrt staré auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fábík 2 Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Tak u tebe je to ta EU5+.Ale mohl si ušetřit 500 kilo...to mohli udělat na záruku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 ja mam 2011 výroba nevim, červenec-srpen, nepozoruju žadné problemy.. sem tam po startu nepravidelny chod, ale starty vždy na 1, pokus.. možná to je tím, že tankuju jen OMV 100 +LPG.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fábík 2 Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 No taky co jsem zjistil...viděl jsem fabku modelově oba 2011 s motorem výroba Germany a i Poland.Jsou na chlup stejné.Ale pak kdo ví...kvalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 mam poland.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 No jen jestli v té aktualizaci není ošetřeno i něco jiného.(emise) Nevíte kdy vznikla ta nová sw verze? Mám Roomster vyrobený v dubnu 2015, tedy poslední roomstry a motory. Dělalo mi to v létě taky. V té době jsem měl najeto cca 3000km, takže žádné zanesené ventily, a klapky atd. Když jsem se ptal na tento problém v AS tak mi tvrdili, že o žádných problémech těchto motorů neví. (podle mne spíš nechcou řešit). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 ja mam 2011 výroba nevim, červenec-srpen, nepozoruju žadné problemy.. sem tam po startu nepravidelny chod, ale starty vždy na 1, pokus.. možná to je tím, že tankuju jen OMV 100 +LPG.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 jo ma na mysli, že mi to 1x do měsice po startu lehce klepe... to je vše.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 (editace) tak máte něco špatně, oba. Editováno: 9. leden 2016, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.