Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Takže v servisní knížce mám QG2 = pevný servisní interval a MaxiDOT ukazuje teplotu oleje.

attachicon.gifObraz049.jpg

Tak už je mě to jasné s ukazatelem teploty na maxidotu. Tady je vysvětlení. http://forum.skodahome.cz/topic/45274-zmena-servisniho-intervalu/?p=768349

Snímač teploty oleje G266 je u QG1 a QG2, ta má přípravu na  prodloužený servisní interval, tudíž i snímač G266.

Když má někdo QG0, nemůže mu maxidot ukazovat teplotu oleje.

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Nyní vyráběná FII s 1,4 63 kW Ambition s multifunkčním ukazatelem (ale bez MAXI-DOTU), ale s rádcem řazení, má již teda zobrazování teploty oleje??

Editováno: , autor: Pandora
  • o 1 rok později...
Vloženo

Zdravím.

Hodně z vás tady píše, že sledují teplotu oleje na Maxidotu.

Já mám Fabii II kombi 2010 před FL s Maxidotem.

Můžu si to nějakým způsobem zobrazit taky?? Jde to nějak přes tlačítka nebo se musí připojit a něco povolit na diagnostice nebo mi to nepůjde??
Díky

Vloženo

Díky, pročetl jsem, ale moc chytrý z toho nejsem (teda všeobecně).

U mě kombinace Fabie před FL (ikdyž Ambition s Maxidotem) a motor HTP znamená že mám smůlu.

Musím ještě pročíst návod k obsluze, protože o nějakém nastavování věcí na Maxidotu jsem vůbec neslyšel.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Nevím jestli se ptám ve správném tématu, ale můžete mi prosím zjednodušeně popsat jak lze nastavit aby palubní počítač ukazoval teplotu oleje? mám verzi bez modré diody a celkem bych tuto funkci přivítal, protože sleduji zahřátý motor jen podle toho jestli začne foukat teplý vzduch z radiátoru.

Vloženo

Takze mas budiky bez maxidotu a kontrolky teploty vody a bez kontrolky teploty oleje krera zobrazuje svicenim namodro to ze motor se jeste nezahral na provozni teplotu.

Ja to radeji napisu takhle, aby nedoslo k neporozumeni ;)

Vloženo (editace)

Ano, je to rok 2007, ale má čočkový nenaklápěcí světlomety.

Takže v tom budíku kterej ukazuje venkovní teplotu, spotřebu apod...nejde zobrazit teplota oleje?

Editováno: , autor: Kvitek
Vloženo

Nataceci svetlomety nemaji nic spolecneho s budiky. Bohuzel teplotu oleje ti nezobrazi ani maxidot. Ten umi jen teplotu vody. Popripade jedine nejake extra cidlo s budikem navic

Vloženo

tak pred FL ti MAXIDOT zobrazí pomocou ručičky teplotu vody ale po FL ti maxidot vie zobraziť na displeji teplotu oleja a ručičkou teplotu vody. Skoda toho že aj pred FL to nevedia možno by sa to aj nejak dalo ale nikto to nerieší.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...