jipol57 Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Takže v servisní knížce mám QG2 = pevný servisní interval a MaxiDOT ukazuje teplotu oleje. Obraz049.jpg Tak už je mě to jasné s ukazatelem teploty na maxidotu. Tady je vysvětlení. http://forum.skodahome.cz/topic/45274-zmena-servisniho-intervalu/?p=768349 Snímač teploty oleje G266 je u QG1 a QG2, ta má přípravu na prodloužený servisní interval, tudíž i snímač G266. Když má někdo QG0, nemůže mu maxidot ukazovat teplotu oleje. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Dobrá práce jipole57. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 (editace) Nyní vyráběná FII s 1,4 63 kW Ambition s multifunkčním ukazatelem (ale bez MAXI-DOTU), ale s rádcem řazení, má již teda zobrazování teploty oleje?? Editováno: 18. Srpen 2013, autor: Pandora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 ta moje ne, dokonce jsem se na to ptal prodejce, jestli mi to umí nastavit a prý to nejde.. mám MFA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 Měl jsi už rádce řazení u MFA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 jo, u TSi to fungovalo rozumně, ted u 1.4 16V bych se tím raději neřídil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
extreme4u Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Zdravím. Hodně z vás tady píše, že sledují teplotu oleje na Maxidotu. Já mám Fabii II kombi 2010 před FL s Maxidotem. Můžu si to nějakým způsobem zobrazit taky?? Jde to nějak přes tlačítka nebo se musí připojit a něco povolit na diagnostice nebo mi to nepůjde??Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Cez kolískové tláčitko (na pravej páčke) sa preťukaj až k teplote oleja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Obávám se, že na předfaceliftu tato funkce není a hned tak ji nezprovozníš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Aha, nejak som nepostrehol že ide o predfacelift. Ospravedlňujem sa za chybnú radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 A další věc že to mají jen TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 Tím bych si nebyl jist, ale to už se dostáváme mimo téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 extreme: pročti si od tohoto příspěvku http://forum.skodahome.cz/topic/116761-palubni-pocitac/?p=1766970 dále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
extreme4u Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Díky, pročetl jsem, ale moc chytrý z toho nejsem (teda všeobecně). U mě kombinace Fabie před FL (ikdyž Ambition s Maxidotem) a motor HTP znamená že mám smůlu. Musím ještě pročíst návod k obsluze, protože o nějakém nastavování věcí na Maxidotu jsem vůbec neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Poslední příspěvky týkající se nastavení, či zobrazení některých hodnot maxidotu jsem přesunul sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvitek Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Nevím jestli se ptám ve správném tématu, ale můžete mi prosím zjednodušeně popsat jak lze nastavit aby palubní počítač ukazoval teplotu oleje? mám verzi bez modré diody a celkem bych tuto funkci přivítal, protože sleduji zahřátý motor jen podle toho jestli začne foukat teplý vzduch z radiátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Muzes upresnit to co myslis tim "mam verzi bez modre diody" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvitek Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Příjdu ráno, auto téměř nedobytná ledová kostka, nastartuju a nic mě neupozorní na to že je motor ještě studenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Takze mas budiky bez maxidotu a kontrolky teploty vody a bez kontrolky teploty oleje krera zobrazuje svicenim namodro to ze motor se jeste nezahral na provozni teplotu. Ja to radeji napisu takhle, aby nedoslo k neporozumeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Neboli má auto v modelu před rokem 2010 - modelovej ročník 2010 už právě tu modrou LED dostal, já s MR 2008 ji ještě taky nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvitek Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 (editace) Ano, je to rok 2007, ale má čočkový nenaklápěcí světlomety. Takže v tom budíku kterej ukazuje venkovní teplotu, spotřebu apod...nejde zobrazit teplota oleje? Editováno: 10. leden 2015, autor: Kvitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 nejde jedine cez nejaký D-DOT či podobný vymysel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Nataceci svetlomety nemaji nic spolecneho s budiky. Bohuzel teplotu oleje ti nezobrazi ani maxidot. Ten umi jen teplotu vody. Popripade jedine nejake extra cidlo s budikem navic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 tak pred FL ti MAXIDOT zobrazí pomocou ručičky teplotu vody ale po FL ti maxidot vie zobraziť na displeji teplotu oleja a ručičkou teplotu vody. Skoda toho že aj pred FL to nevedia možno by sa to aj nejak dalo ale nikto to nerieší. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Presne tak , je tam rozdil v elektryce, teda fuj , ve sběrnici, před facelift ma 1.6 po facelift ma 2.0 , ta už umi mnohem vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.