Únor 20, 200817 r Tady něco.... Super , ale stejně jsem od nich tu modrou kartičku se servisním kódem nedostal, budu se tam muset pozeptat.
Únor 20, 200817 r Taky v balení nic nebylo..navíc tady v servisu snad ani netuší, že nějaký takový alarm jde pořídit..natož, když by ho někdo od nich chtěl zapojit
Únor 21, 200817 r 11111 Myslíš že tam dávají všem implicitně 11111 ? No jestli jo, tak to abych si to změnil, co? Jinak se každej dostane do každýho auta a vypne si to.
Únor 21, 200817 r Dnes jsem dostal odpověd od společnosti C.A.System s.r.o která je výhradním dovozcem autoalarmů italského výrobce Meta Systém.Takže pokudˇje alarm zakoupen od Škoda auto,je servisní kod 11111.
Únor 22, 200817 r Takže tedy C.A.System s.r.o. dodává i pro škodovku nebo si to škodovka dodává do své sítě sama přímo od výrobce? Jde o to, jestli se hlásí C.A.System i k alarmům z příslušenství, pokud by bylo třeba něco nastavit, popř. získat nějaké další informace..
Únor 22, 200817 r Takže tedy C.A.System s.r.o. dodává i pro škodovku nebo si to škodovka dodává do své sítě sama přímo od výrobce? Jde o to, jestli se hlásí C.A.System i k alarmům z příslušenství, pokud by bylo třeba něco nastavit, popř. získat nějaké další informace.. Přesně tak, C.A.System s.r.o.dodává i pro škodovku a patří k alarmům z příslušenství.Technik v mém značkovém servisu škoda to potvrdil.
Únor 22, 200817 r To Saša: Tak to se jim taky zkusím ozvat..díky za info. Jinak malá OT poznámka..hezká barva na autě, máš vkus
Únor 22, 200817 r To Saša: Tak to se jim taky zkusím ozvat..díky za info.Jinak malá OT poznámka..hezká barva na autě, máš vkus Dík,však ty máš také hezkou barvu.
Únor 8, 201213 r Potreboval som nabit akumulator tak som pred odpojenim deaktivoval alarm elektronickym odblokovacim klucom aby sa mi nespustila sirena po odpojeni. A teraz neviem ako ho aktivovat. Pri zamykani nepipa ani LED kontrolka neblika. Poradi niekto aky je postup?
Únor 10, 201213 r Vyriesene. Vraj sa moze stat ze sa sam zablokuje. Rozobrane poskladane a uz ide ako ma. Rad sa podelim so skusenostami keby niekto mal zaujem.
Srpen 28, 201510 r Čaute, mám taký malý/veľký problém, v aute mám namontovaný alarm META, pred týždňom som, ale jeden so senzorov v aute musel opäť zapájkovať, lebo sa mi úplne odlomil a teraz mi alarm prestal fungovať, chcem sa teda opýtať má to aj nejaké poistky ktoré by som skontroloval ? Ďakujem za odpovede
Květen 1, 20196 r zdravim skodovaci, mam tu oktaviu 2jku rocnik 2005 a bol tam dorabany asi original servisom alarm meta, kedze kamosovi to stale blblo nechce ho uz tam, avsak po rozobrati pod volantom zom zistil ze niektore kabliky su len poprerusovane a niektore su vypinovane z original konektorou z komfort jednotky a ja neviem ktory kam? nemate nahodou niekto schemu pripaadne niekto popis konektrorov? na nete som nasiel par fotiek konektorov a je vidiet aj podla farieb kablikov ze su nielen vypichnute ale niektore aj zamenene... help pleas
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.