Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,

vie niekto poradit ako aktivovat na alarme Meta HPB6/WFS montovaneho v Octavii II zvukovu signalizaciu zapnutia a vypnutia alarmu.

Alebo kde by som zohnal nastavovaci manual. Programuje sa cez tlacidlo na LED kontrolke a kluc zapalovania,ale neviem presnu kombinaciu.

:help:

Teď jsem chvilku přemýšlel, kde to tlačítko vlastně mám schované :) V návodu píšou, že jdou nastavovat komfortní funkce, bližší info v servisu.. tak jsem tam onehdá zašel a jako vždycky nikdo nic nevěděl.. K dotazu se připojuju

zajdi do setechu nech ti to prekoduju, myslim, ze maju pobocku niekde v KE, neviem postup ako to urobit ledkou, pouzivam taky programator od mety

zajdi do setechu nech ti to prekoduju, myslim, ze maju pobocku niekde v KE, neviem postup ako to urobit ledkou, pouzivam taky programator od mety

Tak třeba pro mně je KE celkem z ruky :feve: Jaký programátor od mety?

• Autor

Bohuzial ,ale pobocku firmy Setech som v KE nenasiel,nevies nahodou adresu?

A nevěděl by někdo postup přes tlačítko? K čemu tam potom vlastně je.. Dřív jsem používal jablotron a ten šel přes tlačítko nastavovat v pohodě..byla k němu tabulka..

Bohuzial ,ale pobocku firmy Setech som v KE nenasiel,nevies nahodou adresu?

ja viem, riešil som s nimi sirénu pohľadám a dám ti to sem, akurát to nieje setech ako taký, ale nejaká partnerská firma...

inak to nastavenie ma tiež zaújma...

Sľúbený kontakt: kontakt na zastupenie v Kosiciach

MARSEC - ING.Peter Mazúr

Južná trieda 119

04011 Košice

055/7298612, 613

Upraveno od 62454

V pohodě, já se nevnucuju..si zajedu taky do Košic :feve:

Měl by někdo jinou radu, než jet takovou štreku?

• 3 měsíce později...

Zakoupil jsem před 6 měsíci originální alarm k dodatečné montáži a nechal ho ve Škodě namontovat.Minulí týden jsem si chtěl nechat naprogramovat aby po zamčení automobilu byla zvuková odezva.Při převzetí vozu jsem zjistil,že mi nic nenaprogramovali i přeztože to jde.Technikem mi bylo řečeno že mě chybí kod pro vstup do jednotky alarmu.Údajně v balení má bít karta s výrobním číslem alarmu a kod pro vstup do něho.Při zakoupení v balení bylo jen návod,zapojení,kabeláž,jednotka alarmu a samolepky na sklo.Tudíž se ptám jestli si někdo nechával dodělat alarm do vozu a jestli tam tuto kartu s v.č. a kodem měl nebo je nějaký jinný společný kod pro tento alarm a ani v autorizovaném servisu ho neznají.Za každou informaci děkuji a jsem zděšen tím,že při montáži nepřišli nato,že chybý kod pro vstup do alarmu,pokud nějaký je ale asi ano,protože v případě poruchy alarmu nejsem schopen ho vyřadit ani já z provozu abych mohl nastartovat a odjet.Děkuji za informace

Upraveno od jiricekz

Co ty hrubky? ;)

Zakoupil jsem před 6 měsíci originální alarm k dodatečné montáži a nechal ho ve Škodě namontovat.Minulí týden jsem si chtěl nechat naprogramovat aby po zamčení automobilu byla zvuková odezva.Při převzetí vozu jsem zjistil že mi nic nenaprogramovali i přezto že to jde.Technikem mi bilo řečeno že mi chybí kod pro vstup do jednotky alarmu.Údajně v balení má bít karta s vírobním číslem alarmu a kod pro vstup do něho.Při zakoupení v balení bylo jen návod,zapojení,kabeláž,jednotka alarmu a samolepky na sklo.Tudíž se ptám jestli si někdo nechával dodělat alarm do vozu jestli tam tuto kartu s v.č. a kodem měl nebo je nějaký jinný společný kod pro tento alarm a ani v autorizovaném servizu ho neznají.Za každou informaci děkuji a jsem zděšen tím že při montáži nepřišli nato že chybý kod pro vstup do alarmu,pokud nějaký je ale asi ano protože v případě poruchy alarmu nejsem schopen ho vyřadit ani já z provozu abych mohl nastartovat a odjet.Děkuji za informace

Zdravim ... mam v OI z roku 2002 alarm M-870Euro jako dodatecna montaz u dealera pri nakupu ( na zacatku roku 2003 ) a mam k tomu takovou cervenou kartu trochu mensi jak kreditka s carovym kodem a a 16-ti mistnym cislem. Tak mozna mysli neco takovyho.

BTW: Na vyrazeni aspon toho myho alarmu je jakejsi klicek kterym by to v pripade nouze melo jit, ale nikdy jsem to teda nezkousel.

P.

Upraveno od Rorejs

ano jedná se o tu červenou kartu s v.č. a kodem

ano jedná se o tu červenou kartu s v.č. a kodem

Nejsem si jistý, jestli ji k tomu dávají..měla by být v balení v krabici nebo tak něco?

Co ty hrubky? ;)

hm, jen tak zběžně jsem napočítal 5 hrubých chyb jak Brno...kam tenhle národ spěje

hm, jen tak zběžně jsem napočítal 5 hrubých chyb jak Brno...kam tenhle národ spěje

Přiznám se, že jsem je raději nepočítal..a jen jsem to přeběhl :feve:

Zakoupil jsem před 6 měsíci originální alarm k dodatečné montáži a nechal ho ve Škodě namontovat.Minulí týden jsem si chtěl nechat naprogramovat aby po zamčení automobilu byla zvuková odezva.Při převzetí vozu jsem zjistil,že mi nic nenaprogramovali i přeztože to jde.Technikem mi bylo řečeno že mě chybí kod pro vstup do jednotky alarmu.Údajně v balení má bít karta s výrobním číslem alarmu a kod pro vstup do něho.Při zakoupení v balení bylo jen návod,zapojení,kabeláž,jednotka alarmu a samolepky na sklo.Tudíž se ptám jestli si někdo nechával dodělat alarm do vozu a jestli tam tuto kartu s v.č. a kodem měl nebo je nějaký jinný společný kod pro tento alarm a ani v autorizovaném servisu ho neznají.Za každou informaci děkuji a jsem zděšen tím,že při montáži nepřišli nato,že chybý kod pro vstup do alarmu,pokud nějaký je ale asi ano,protože v případě poruchy alarmu nejsem schopen ho vyřadit ani já z provozu abych mohl nastartovat a odjet.Děkuji za informace

Myslim ze je to v pohode,existuje programator na alarmy meta a tym to ide naprogramovat,teda resetnut alebo zadat novy kod atd,vyzera to ako vacsia kalkulacka s kablom, treba najst monatazne stredisko meta ,tam kde montuju metasat tak ju budu mat,nakolko bez toho to nenaprogramuju,skoda servis asi nebude tym spravnym miestom...

To je právě to, že v manuálu je pouze odkaz na autorizovaný servis škoda. Kde se dá najít ta servisní síť na Mety?

To je právě to, že v manuálu je pouze odkaz na autorizovaný servis škoda. Kde se dá najít ta servisní síť na Mety?

no na slovensku to zastresuje firma setech

a v cechach mi ujo google odporucil :http://www.casystem.cz ,tam uz hadam budu vediet poradit najblizsie montazne stredisko

• 2 týdny později...

Také jsem neměl žádnou kartu s v.č. a kodem,montáž autorizovaný servis škoda.

žádná karta u toho není...Ale v návodu o číslech něco píšou...

V návodu jsem o číslech nic nenašel.

Jo v návodu jsou kolonky na čtyřmístný kód ,kterej by tam měl servis dát, protože podle návodu je základní kód pro montáž 0000 a servis ho má po namontování změnit a napsat do manuálu, protože od toho se potom odvíjí další činnosti pro zjišťování závad atd. :)

Já bych řek,že je tam 11111.

V návodu píšou že kod je 5ti-místné číslo.

Tak sorry :feve: pětimístný kód. Ale měl by tam bejt od montáže napsán.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.