Publikováno Říjen 15, 200717 r Zdravim, vie niekto poradit ako aktivovat na alarme Meta HPB6/WFS montovaneho v Octavii II zvukovu signalizaciu zapnutia a vypnutia alarmu. Alebo kde by som zohnal nastavovaci manual. Programuje sa cez tlacidlo na LED kontrolke a kluc zapalovania,ale neviem presnu kombinaciu.
Říjen 15, 200717 r Teď jsem chvilku přemýšlel, kde to tlačítko vlastně mám schované V návodu píšou, že jdou nastavovat komfortní funkce, bližší info v servisu.. tak jsem tam onehdá zašel a jako vždycky nikdo nic nevěděl.. K dotazu se připojuju
Říjen 16, 200717 r zajdi do setechu nech ti to prekoduju, myslim, ze maju pobocku niekde v KE, neviem postup ako to urobit ledkou, pouzivam taky programator od mety
Říjen 16, 200717 r zajdi do setechu nech ti to prekoduju, myslim, ze maju pobocku niekde v KE, neviem postup ako to urobit ledkou, pouzivam taky programator od mety Tak třeba pro mně je KE celkem z ruky Jaký programátor od mety?
Říjen 16, 200717 r Autor zajdi do setechu nech ti to prekoduju, myslim, ze maju pobocku niekde v KE, neviem postup ako to urobit ledkou, pouzivam taky programator od mety Bohuzial ,ale pobocku firmy Setech som v KE nenasiel,nevies nahodou adresu?
Říjen 16, 200717 r A nevěděl by někdo postup přes tlačítko? K čemu tam potom vlastně je.. Dřív jsem používal jablotron a ten šel přes tlačítko nastavovat v pohodě..byla k němu tabulka..
Říjen 18, 200717 r zajdi do setechu nech ti to prekoduju, myslim, ze maju pobocku niekde v KE, neviem postup ako to urobit ledkou, pouzivam taky programator od mety Bohuzial ,ale pobocku firmy Setech som v KE nenasiel,nevies nahodou adresu? ja viem, riešil som s nimi sirénu pohľadám a dám ti to sem, akurát to nieje setech ako taký, ale nejaká partnerská firma... inak to nastavenie ma tiež zaújma... Sľúbený kontakt: kontakt na zastupenie v Kosiciach MARSEC - ING.Peter Mazúr Južná trieda 119 04011 Košice 055/7298612, 613 Upraveno Říjen 18, 200717 r od 62454
Říjen 18, 200717 r V pohodě, já se nevnucuju..si zajedu taky do Košic Měl by někdo jinou radu, než jet takovou štreku?
Únor 3, 200817 r Zakoupil jsem před 6 měsíci originální alarm k dodatečné montáži a nechal ho ve Škodě namontovat.Minulí týden jsem si chtěl nechat naprogramovat aby po zamčení automobilu byla zvuková odezva.Při převzetí vozu jsem zjistil,že mi nic nenaprogramovali i přeztože to jde.Technikem mi bylo řečeno že mě chybí kod pro vstup do jednotky alarmu.Údajně v balení má bít karta s výrobním číslem alarmu a kod pro vstup do něho.Při zakoupení v balení bylo jen návod,zapojení,kabeláž,jednotka alarmu a samolepky na sklo.Tudíž se ptám jestli si někdo nechával dodělat alarm do vozu a jestli tam tuto kartu s v.č. a kodem měl nebo je nějaký jinný společný kod pro tento alarm a ani v autorizovaném servisu ho neznají.Za každou informaci děkuji a jsem zděšen tím,že při montáži nepřišli nato,že chybý kod pro vstup do alarmu,pokud nějaký je ale asi ano,protože v případě poruchy alarmu nejsem schopen ho vyřadit ani já z provozu abych mohl nastartovat a odjet.Děkuji za informace Upraveno Únor 4, 200817 r od jiricekz
Únor 3, 200817 r Zakoupil jsem před 6 měsíci originální alarm k dodatečné montáži a nechal ho ve Škodě namontovat.Minulí týden jsem si chtěl nechat naprogramovat aby po zamčení automobilu byla zvuková odezva.Při převzetí vozu jsem zjistil že mi nic nenaprogramovali i přezto že to jde.Technikem mi bilo řečeno že mi chybí kod pro vstup do jednotky alarmu.Údajně v balení má bít karta s vírobním číslem alarmu a kod pro vstup do něho.Při zakoupení v balení bylo jen návod,zapojení,kabeláž,jednotka alarmu a samolepky na sklo.Tudíž se ptám jestli si někdo nechával dodělat alarm do vozu jestli tam tuto kartu s v.č. a kodem měl nebo je nějaký jinný společný kod pro tento alarm a ani v autorizovaném servizu ho neznají.Za každou informaci děkuji a jsem zděšen tím že při montáži nepřišli nato že chybý kod pro vstup do alarmu,pokud nějaký je ale asi ano protože v případě poruchy alarmu nejsem schopen ho vyřadit ani já z provozu abych mohl nastartovat a odjet.Děkuji za informace Zdravim ... mam v OI z roku 2002 alarm M-870Euro jako dodatecna montaz u dealera pri nakupu ( na zacatku roku 2003 ) a mam k tomu takovou cervenou kartu trochu mensi jak kreditka s carovym kodem a a 16-ti mistnym cislem. Tak mozna mysli neco takovyho. BTW: Na vyrazeni aspon toho myho alarmu je jakejsi klicek kterym by to v pripade nouze melo jit, ale nikdy jsem to teda nezkousel. P. Upraveno Únor 3, 200817 r od Rorejs
Únor 4, 200817 r ano jedná se o tu červenou kartu s v.č. a kodem Nejsem si jistý, jestli ji k tomu dávají..měla by být v balení v krabici nebo tak něco?
Únor 4, 200817 r Co ty hrubky? hm, jen tak zběžně jsem napočítal 5 hrubých chyb jak Brno...kam tenhle národ spěje
Únor 4, 200817 r hm, jen tak zběžně jsem napočítal 5 hrubých chyb jak Brno...kam tenhle národ spěje Přiznám se, že jsem je raději nepočítal..a jen jsem to přeběhl
Únor 4, 200817 r Zakoupil jsem před 6 měsíci originální alarm k dodatečné montáži a nechal ho ve Škodě namontovat.Minulí týden jsem si chtěl nechat naprogramovat aby po zamčení automobilu byla zvuková odezva.Při převzetí vozu jsem zjistil,že mi nic nenaprogramovali i přeztože to jde.Technikem mi bylo řečeno že mě chybí kod pro vstup do jednotky alarmu.Údajně v balení má bít karta s výrobním číslem alarmu a kod pro vstup do něho.Při zakoupení v balení bylo jen návod,zapojení,kabeláž,jednotka alarmu a samolepky na sklo.Tudíž se ptám jestli si někdo nechával dodělat alarm do vozu a jestli tam tuto kartu s v.č. a kodem měl nebo je nějaký jinný společný kod pro tento alarm a ani v autorizovaném servisu ho neznají.Za každou informaci děkuji a jsem zděšen tím,že při montáži nepřišli nato,že chybý kod pro vstup do alarmu,pokud nějaký je ale asi ano,protože v případě poruchy alarmu nejsem schopen ho vyřadit ani já z provozu abych mohl nastartovat a odjet.Děkuji za informace Myslim ze je to v pohode,existuje programator na alarmy meta a tym to ide naprogramovat,teda resetnut alebo zadat novy kod atd,vyzera to ako vacsia kalkulacka s kablom, treba najst monatazne stredisko meta ,tam kde montuju metasat tak ju budu mat,nakolko bez toho to nenaprogramuju,skoda servis asi nebude tym spravnym miestom...
Únor 4, 200817 r To je právě to, že v manuálu je pouze odkaz na autorizovaný servis škoda. Kde se dá najít ta servisní síť na Mety?
Únor 4, 200817 r To je právě to, že v manuálu je pouze odkaz na autorizovaný servis škoda. Kde se dá najít ta servisní síť na Mety? no na slovensku to zastresuje firma setech a v cechach mi ujo google odporucil :http://www.casystem.cz ,tam uz hadam budu vediet poradit najblizsie montazne stredisko
Únor 19, 200817 r Jo v návodu jsou kolonky na čtyřmístný kód ,kterej by tam měl servis dát, protože podle návodu je základní kód pro montáž 0000 a servis ho má po namontování změnit a napsat do manuálu, protože od toho se potom odvíjí další činnosti pro zjišťování závad atd.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.