Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

před 2 hodinami, Neonik napsal:

Ještě dotaz, co říkáte na 1.8TSI?

Doporučil bych na internetu pohledat "Oprava motorů 1.8 TSI CDAA". Pak se rozhodni, jestli do toho má smysl jít. Jinak ježdění fajnové, ale..

Tech typu motoru 1.8 tsi je ale vic ne? Ne jen CDAA...

Jinak pravda, Superb za 200 tisic bude spis peknej prusvih nez spolehlivy auto... Ja kupoval tenhle rok za 300 rok 2008, 1.8 tsi v takrka max vybave s poctivymi 68tis km, vse jen origo servis. Pouze pro srovnani...

Upraveno od Patrikchrudim

@Patrikchrudim Přesně tak,  jak jsem psal - buď koupíš za 200 vránu a nebo dáš i za "starej" 2008 300.000,- a máš ale auto s origo servisem a v top stavu ... 

Auto s origo servisem nemusí být vůbec ale vůbec žádná výhra.Pokud chceš opravdu něco vědět a né jen plky,mrkni na octavia forum,jsou tam hoši-opravdu machři kteří dělají generálky těchto motorů a přesně ví "vocogo"

přesně tak, ona "jasná servisní historie" je jen dobrá k tomu, že poněkud snižuje riziko nějaké totální zbastleniny. Kvalitu auta nijak nezaručuje.

Tak jsem se byl podívat na Supa, 1.8TSI (BZP). Asi (určitě) jste měli pravdu, to auto za ty prachy rozhodně nestálo. Radši přihodit kilo a mít slušný auto než toto :-). Nespěchám na to, takže se budu tak dívat a třeba mě něco zaujme :-) 

@Neonik To je dobře, že jsi na to přišel takto rychle, že prostě to chce alespoň 250 a koupit slušný kus...jen pro info, můžeš poslat odkaz na co si se byl podívat ? :-)

tak je to jak jsem si myslel, ani bych na takovej inzerát nevyrazil od PC :-D 

Evidentně měněné xenony /takže bourané/, roztržená sedačka, otlačené od ruky na dveřích,  najeto 315 na benzín je už hodně /u nafty bych neviděl ještě jako zásadní problém/ ... ale samozřejmě odpovídá tomu cena, ale pelech od pohledu no :-D   jediné plus - hezká barva :-D

Upraveno od CentriFUGA

Zrovna s BZB motorem by si kanystr vozit nemusel. Znám pár lidí s tímhle motorem a spokojenost. Samozřejmě teda nevím, jestli už s tím někdo nalítal takový kilometry.

Každopádně první co - vzít VIN a prověřit. Zrovna dneska ověřoval známý ve škodovce pro někoho superba s údajně 142.000km a světe div se v roce 2015 mělo auto 311.000km :-D nepochopím, když už má někdo potřebu stáčet tachometry, že si neprověří databázi škody, že tam je jasný a dohledatelný servis ... 

@CentriFUGA: nemusí to být nutně bourané, já mám Supa z 2009 a postupně jsem na něm musel vyměnit oba dva původní xenony, protože přestaly někde těsnit, dostala se do nich voda a řídící jednotky šly do háje ;) ... ad tvůj poslední příspěvek - jo to mi připomnělo, jak mi jeden "známý" nabízel v době, kdy jsem hledal nové vozítko taky Supa, ale v dieselu s "jen 190 000 km najeto" ... hned na první pohled bych tomu těch 190 nevěřil ani za nic a v momentě, kdy jsem se začal ptát po VINu a servisce tak se borec začal kroutit takovým stylem, že jsem se akorát zasmál a jel domů 

Upraveno od Czeczo

Ten sup z MB je peknej. Sice ma najety km,ale poctivy a majitel nema potrebu s tim sachovat.

Souhlas, jestli všechno sedí jak tam píše, tak za ty peníze je to hodně zajímavá koupě. Pořád je to superb.

Vy k tomu máte nějaký info? Najeté km? Možná bych se tam zajel podívat..

Já mám do zimy ještě čas. Žena zatím jezdí kabrioletem :-) Jenže jsem dostal za úkol pořídit auto s nezávislým topením a tohle to bohužel nemá, tak nevím jak bych s tím doma pochodil...

Nic o tom nevím i když je to z mého města. Jen mi připadá, že by to nemuselo být špatný, pokud ho ještě má, zavolej mu. Nezávislé topení osobně mám, ale netrval bych na něm, dá se dodělat.

Fakt? Myslel jsem, že je to jako klima - nereálné..

Nevím, proč nereálné, jako že to není na to připravené? Já tam mám originál webasto z výroby, řídí ho klimatronik, proč by nešlo dodělat, kolik aut má nezávislé topení ve standartu ?

To zas je úplně jinde, cena i stáří, skvělé auto a určitě lepší než ojetá SII. Motor super, benziňák, i když mám z minulosti averzi vůči 1,8 tsi - známé problémy, snad to mají kluci už vyřešené..

Tak nejprve chces superba do 200 a pak prijdes s octavii za 400? Nechapu...

Jo, tak pro mě je to spíš otázka cena - výkon, než že bych na to měl nějakou pevnou částku :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.