Tomas F Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 před 2 hodinami, Neonik napsal: Ještě dotaz, co říkáte na 1.8TSI? Doporučil bych na internetu pohledat "Oprava motorů 1.8 TSI CDAA". Pak se rozhodni, jestli do toho má smysl jít. Jinak ježdění fajnové, ale.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrikchrudim Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 (editace) Tech typu motoru 1.8 tsi je ale vic ne? Ne jen CDAA... Jinak pravda, Superb za 200 tisic bude spis peknej prusvih nez spolehlivy auto... Ja kupoval tenhle rok za 300 rok 2008, 1.8 tsi v takrka max vybave s poctivymi 68tis km, vse jen origo servis. Pouze pro srovnani... Editováno: 30. Srpen 2017, autor: Patrikchrudim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 @Patrikchrudim Přesně tak, jak jsem psal - buď koupíš za 200 vránu a nebo dáš i za "starej" 2008 300.000,- a máš ale auto s origo servisem a v top stavu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Auto s origo servisem nemusí být vůbec ale vůbec žádná výhra.Pokud chceš opravdu něco vědět a né jen plky,mrkni na octavia forum,jsou tam hoši-opravdu machři kteří dělají generálky těchto motorů a přesně ví "vocogo" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 přesně tak, ona "jasná servisní historie" je jen dobrá k tomu, že poněkud snižuje riziko nějaké totální zbastleniny. Kvalitu auta nijak nezaručuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Tak jsem se byl podívat na Supa, 1.8TSI (BZP). Asi (určitě) jste měli pravdu, to auto za ty prachy rozhodně nestálo. Radši přihodit kilo a mít slušný auto než toto :-). Nespěchám na to, takže se budu tak dívat a třeba mě něco zaujme :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 @Neonik To je dobře, že jsi na to přišel takto rychle, že prostě to chce alespoň 250 a koupit slušný kus...jen pro info, můžeš poslat odkaz na co si se byl podívat ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Bylo to toto auto https://auto.bazos.cz/inzerat/78692832/Skoda-Superb-II-18-TSI-MAX-VYBAVA.php Jen jsem se utvrdil v tom, že 1.8TSI ne :-) Povození asi dobrý, ale nehodlám sebou vozit kanystr oleje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 (editace) tak je to jak jsem si myslel, ani bych na takovej inzerát nevyrazil od PC :-D Evidentně měněné xenony /takže bourané/, roztržená sedačka, otlačené od ruky na dveřích, najeto 315 na benzín je už hodně /u nafty bych neviděl ještě jako zásadní problém/ ... ale samozřejmě odpovídá tomu cena, ale pelech od pohledu no :-D jediné plus - hezká barva :-D Editováno: 31. Srpen 2017, autor: CentriFUGA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Zrovna s BZB motorem by si kanystr vozit nemusel. Znám pár lidí s tímhle motorem a spokojenost. Samozřejmě teda nevím, jestli už s tím někdo nalítal takový kilometry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Jo, ale já to měl po cestě z práce, tak jsem si říkal, že třeba budu překvapen. Každopádně toto je přesně to co asi hledám, a není to ani o tolik dražší :-) https://auto.bazos.cz/inzerat/78791950/Skoda-Superb-20TDi-125-KW-CR-DSG-2009-Absolutni-vybava.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Každopádně první co - vzít VIN a prověřit. Zrovna dneska ověřoval známý ve škodovce pro někoho superba s údajně 142.000km a světe div se v roce 2015 mělo auto 311.000km :-D nepochopím, když už má někdo potřebu stáčet tachometry, že si neprověří databázi škody, že tam je jasný a dohledatelný servis ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czeczo Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 (editace) @CentriFUGA: nemusí to být nutně bourané, já mám Supa z 2009 a postupně jsem na něm musel vyměnit oba dva původní xenony, protože přestaly někde těsnit, dostala se do nich voda a řídící jednotky šly do háje ... ad tvůj poslední příspěvek - jo to mi připomnělo, jak mi jeden "známý" nabízel v době, kdy jsem hledal nové vozítko taky Supa, ale v dieselu s "jen 190 000 km najeto" ... hned na první pohled bych tomu těch 190 nevěřil ani za nic a v momentě, kdy jsem se začal ptát po VINu a servisce tak se borec začal kroutit takovým stylem, že jsem se akorát zasmál a jel domů Editováno: 1. Září 2017, autor: Czeczo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivo Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 A co třeba koupit tuhle tutovku: https://auto.bazos.cz/inzerat/77976320/Prodam-Skodu-Superb-20-TDi-Top-vybava.php Za to bych měl dostat plus bod :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Ten sup z MB je peknej. Sice ma najety km,ale poctivy a majitel nema potrebu s tim sachovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivo Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Souhlas, jestli všechno sedí jak tam píše, tak za ty peníze je to hodně zajímavá koupě. Pořád je to superb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Vy k tomu máte nějaký info? Najeté km? Možná bych se tam zajel podívat.. Já mám do zimy ještě čas. Žena zatím jezdí kabrioletem :-) Jenže jsem dostal za úkol pořídit auto s nezávislým topením a tohle to bohužel nemá, tak nevím jak bych s tím doma pochodil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivo Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Nic o tom nevím i když je to z mého města. Jen mi připadá, že by to nemuselo být špatný, pokud ho ještě má, zavolej mu. Nezávislé topení osobně mám, ale netrval bych na něm, dá se dodělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Fakt? Myslel jsem, že je to jako klima - nereálné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivo Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Nevím, proč nereálné, jako že to není na to připravené? Já tam mám originál webasto z výroby, řídí ho klimatronik, proč by nešlo dodělat, kolik aut má nezávislé topení ve standartu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Jo no, já jsem se na to kdysi díval, ale vím, že to bylo kolem 30k. V tomto případě je to vlastně 1/6 auta... Teď jsem ale našel.. http://www.skodaplus.cz/Car/1211041/skoda-octavia-1-8-tsi-132-kw-elegance To už je jiná Jenže to by měla žena lepší káru jak já. A to nevím, jestli bych psychicky unesl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivo Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 To zas je úplně jinde, cena i stáří, skvělé auto a určitě lepší než ojetá SII. Motor super, benziňák, i když mám z minulosti averzi vůči 1,8 tsi - známé problémy, snad to mají kluci už vyřešené.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Tak nejprve chces superba do 200 a pak prijdes s octavii za 400? Nechapu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Jo, tak pro mě je to spíš otázka cena - výkon, než že bych na to měl nějakou pevnou částku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 před 20 hodinami, Neonik napsal: Teď jsem ale našel.. http://www.skodaplus.cz/Car/1211041/skoda-octavia-1-8-tsi-132-kw-elegance To už je jiná bacha - od Cebie má jen tři hvězdičky - historie tachometru není prokazatalná za celé období Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.