Publikováno Srpen 5, 200619 r Nechal jsem se inspirovat ochcaváckým tématem o kolech a myslím si, že by to mohlo být i tady! Takže se nebojte a pošlete svá alu kola dík. Vím, že je tady sekce Vaše fábie, ale pro toho kdo bude potřebovat inspiraci nebo se bude chtít podívat jen na kola, tak to bude jednodušší!
Srpen 25, 200619 r S těma černýmá zrcátkama bezva elektrony, užijte si svých 5min slávy. Zas jeden chytrej, jsi v sekci podvozek a ptal se myslím na kola, ne na zrcátka
Srpen 25, 200619 r S těma černýmá zrcátkama bezva elektrony, užijte si svých 5min slávy. Nebylo tohle zbytecny???
Srpen 25, 200619 r nebudte citlivky. priznajte si ze to vyzera ako trabantomercedes s ciernymi usami. vyvalite za kola desattisice a nezostane na dva kusy plastu?
Srpen 25, 200619 r nebudte citlivky. priznajte si ze to vyzera ako trabantomercedes s ciernymi usami. vyvalite za kola desattisice a nezostane na dva kusy plastu? Třeba to vím, třeba už jsem s tím dávno něco udělal, ale co je komu po tom? Jak jsem napsal, šlo o kola, ne?
Srpen 26, 200619 r nebudte citlivky. priznajte si ze to vyzera ako trabantomercedes s ciernymi usami. vyvalite za kola desattisice a nezostane na dva kusy plastu? Třeba to vím, třeba už jsem s tím dávno něco udělal, ale co je komu po tom? Jak jsem napsal, šlo o kola, ne? OK OK. Btw. z co sa kol tyka tak davam +1 bod mischicke a jirasss
Srpen 27, 200619 r nebudte citlivky. priznajte si ze to vyzera ako trabantomercedes s ciernymi usami. vyvalite za kola desattisice a nezostane na dva kusy plastu? Třeba to vím, třeba už jsem s tím dávno něco udělal, ale co je komu po tom? Jak jsem napsal, šlo o kola, ne? OK OK. Btw. z co sa kol tyka tak davam +1 bod mischicke a jirasss Tisícere díky Ale skoro bych přešel z 15 na 16, takže ocením spíš když je koupíš
Srpen 27, 200619 r nebudte citlivky. priznajte si ze to vyzera ako trabantomercedes s ciernymi usami. vyvalite za kola desattisice a nezostane na dva kusy plastu? Třeba to vím, třeba už jsem s tím dávno něco udělal, ale co je komu po tom? Jak jsem napsal, šlo o kola, ne? OK OK. Btw. z co sa kol tyka tak davam +1 bod mischicke a jirasss Tisícere díky Ale skoro bych přešel z 15 na 16, takže ocením spíš když je koupíš Dik, mam zasadu ze najprv zoderem original gumy na plechoch a potom menim za alu - ale kedze to vychadza tak ze auto predam este na original letnych gumach asi z toho zasa nic nebude
Srpen 28, 200619 r tak taky přispěji svou kapkou do mlýna Millemiglia - Fox 6, 8x17, 205/40 Upraveno Srpen 28, 200619 r od gimbeam
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.