Únor 17, 200718 r Mně se zalíbily tyto, tak jsem je zakoupil chcel by som ich vidiet na aute, moc zaujimave . . .
Únor 17, 200718 r pavko: Dobra volba, sam jsem je mel na Roomsteru... Hod pak foto, fakt me zajima, jak budou vypadat na Fabii.
Únor 23, 200718 r Chlapi poradte, ktore z tychto dvoch sa Vam viac pacia na Fabku??? Oboje su to 15" Allesio F1 alebo Dezen V dark
Únor 23, 200718 r Dezent V dark ja bych volil tyhle Tam ten prvni disk je na mě malo paprskovej ... Tohle je ideal ..
Únor 23, 200718 r I ja prispeju:StillAuto SR500, 7x16 (195,45,16) Ahoj, chci si te zepta, mas snizene i tlumice? Diky. Ja jsem si koupil uplne ty samy kola ale 15', jsou opravdu pekdy, taky jsi vybral urcite dobre a pneu mam asi stejny jako ty, nevidim to moc na te fotce, ja mam pneu Matador R15, 195/50, ale neni co dodat, ja bych dal na miss tato kola, mame asi stejny vkus.
Únor 24, 200718 r 205/40 r 17 je hrozný rozměr na fabku. měl jsem je jerdnu sezonu a šly pryč teď má 215/40 r17 je to lepší. ale 205/40 bych už nechtěl Můžu se zeptat proč je 205/40 R17 hrozný rozměr??? Já jsem na tomhle rozměru najezdil x kilometrů a v pohodě. Převážně dálkové trasy s plným autem. A to mám 8x17
Únor 26, 200718 r alcar.cz elektrony.cz zkus to projít, ale já bych asi šel do Alcaru, mají na ně i typ. listy, tak bys to měl v poho.
Únor 28, 200718 r Chlapi poradte, ktore z tychto dvoch sa Vam viac pacia na Fabku???Oboje su to 15" Allesio F1 alebo Dezen V dark Alessio F1 mám na autě a líbí se mi, ale teď už bych volil 16´ můžeš se podívat, mám fotku na první stránce tohoto odkazu MISS ALU...
Únor 28, 200718 r Chlapi poradte, ktore z tychto dvoch sa Vam viac pacia na Fabku???Oboje su to 15" Allesio F1 alebo Dezen V dark Alessio F1 mám na autě a líbí se mi, ale teď už bych volil 16´ můžeš se podívat, mám fotku na první stránce tohoto odkazu MISS ALU... Tak ako to v zivote chodi, po vahani medzi tymito dvoma typmi, zvitazil TRETIII A to Origo Fabiacke RS 16". Pytate sa preco takato zmena???? Z jednoducheho dovodu CENA !!! Ale dikes za drahocenne dotazy.
Březen 1, 200718 r Chlapi poradte, ktore z tychto dvoch sa Vam viac pacia na Fabku???Oboje su to 15" Allesio F1 alebo Dezen V dark Alessio F1 mám na autě a líbí se mi, ale teď už bych volil 16´ můžeš se podívat, mám fotku na první stránce tohoto odkazu MISS ALU... Tak ako to v zivote chodi, po vahani medzi tymito dvoma typmi, zvitazil TRETIII A to Origo Fabiacke RS 16". Pytate sa preco takato zmena???? Z jednoducheho dovodu CENA !!! Ale dikes za drahocenne dotazy. dnes už bych o nich taky uvažoval, nicméně za dobrou cenu jsem je bohužel nikdy nenašel, vždy to bylo kolem 12 000 kč a to je na mě hodně.... Navíc mám rád co nejméně paprsků a nejde mi jen o to, že je s tím lepší udržba, každý to máme jinak...
Březen 2, 200718 r Jirkasss V//RS:nevím jsou pekné ale ja zeru ty tvoje na ty stribrny frs jsou krasnýýýýýýýýýýýýýýýýý
Březen 3, 200718 r Kdo si hraje nezlobí..... Nevím jak vás,ale mě vždy štvaly ty černé tečky které na alu zustanou i po umytí...rozhodl jsem se s tím něco udělat...a výsledek...???Posudte sami.... Foto 1,2 před akcí"očista"
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.