DavidSK Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 Bolo by to možné aj u Škodovky ? V Audi (napr. A4) sa to objednáva ako Svetelný a daždový senzor s funkciou automatického tlmenia dialkových svetiel a cenový rozdiel medzi Svetelným a daždovým senzorom bez takej funkcie je len 11,-€, akurát musí byť k tomu ešte objednané samozatmievacie vnútorné zrkadlo. V Škodovkách máme Svetelným a daždovým senzorom aj samozatmievacie vnútorné zrkadlo, tak nebude to len o nejakom nakódovaní ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 O tom, ze by to melo jit jen nakodovanim s prisl. vybavou, jak popsal DavidSK jsem jiz take slysel...Nikdo nevi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 u BMW za to chtějí 150€, ale nejdená se jenom o SW funkci. Je na to třeba mít světelný senzor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Teoreticky je to funkce skvělá, ale prakticky jsem ji dobře funkční ještě neviděl. Budťo ty světla pořád blikají jak u blbých, nebo zhasínají až ve chvíli, kdy je proti-řidič oslněn. Do výbavy bych si za ni nikdy nepřiplatil a rozhodně bych to nenechával domontovat, leda že s tím máte lepší zkušenosti než já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 u BMW to funguje dobře přepíná určitě líp jak někteří řidiči reaguje i na červená koncová světle před sebou a to i na velkou vzdálenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Ja nevim, mne tenhle system (zkouseno na VW) neuchvatil - jedes s dalkovyma a najednou ti to prepne na potkavaci - jenze obcas dost necekane a to mi vadilo. Zkousel jsem ale i dynamickej asistent, kterej sviti porad dalkovyma, jen "vystiňuje" protijedouci nebo predemnou jedouci auto. To je jina, to uz podle me ma smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Teoreticky je to funkce skvělá, ale prakticky jsem ji dobře funkční ještě neviděl. Právě že to u BMW funguje velmi dobře, jak píše Vaša. O nic se nestaráš, prakticky to máme stále zapnuté ( stejně jako stěrače ). Reaguje to na auta jedoucí před tebou, proti tobě a i na vjezd do obce ( souvisle osvětlená komunikace ) a rozhodně to nepůsobí nějak chaoticky a nečekaně. Možná proto to stojí u BMW 150€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sam fisher Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Já o tomhle poprvé slyšel v autosalonu Seatu, když jsem se projížděl v altee a čuměl jsem, že něco takového vůbec existuje Nicméně do mé Octavky bych tuto funkci rád doinstaloval a vyzkoušel...samozatmívací zrcátko mám. Věděl by někdo jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.