Přejít na obsah

Automtické tlmenie dialkových svetiel

DavidSK

Doporučené příspěvky

Bolo by to možné aj u Škodovky ?

V Audi (napr. A4) sa to objednáva ako Svetelný a daždový senzor s funkciou automatického tlmenia dialkových svetiel a cenový rozdiel medzi Svetelným a daždovým senzorom bez takej funkcie je len 11,-€, akurát musí byť k tomu ešte objednané samozatmievacie vnútorné zrkadlo.

V Škodovkách máme Svetelným a daždovým senzorom aj samozatmievacie vnútorné zrkadlo, tak nebude to len o nejakom nakódovaní ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Teoreticky je to funkce skvělá, ale prakticky jsem ji dobře funkční ještě neviděl.

Budťo ty světla pořád blikají jak u blbých, nebo zhasínají až ve chvíli, kdy je proti-řidič oslněn.

Do výbavy bych si za ni nikdy nepřiplatil a rozhodně bych to nenechával domontovat, leda že s tím máte lepší zkušenosti než já.

Odkaz ke komentáři

Ja nevim, mne tenhle system (zkouseno na VW) neuchvatil - jedes s dalkovyma a najednou ti to prepne na potkavaci - jenze obcas dost necekane a to mi vadilo.

Zkousel jsem ale i dynamickej asistent, kterej sviti porad dalkovyma, jen "vystiňuje" protijedouci nebo predemnou jedouci auto. To je jina, to uz podle me ma smysl.

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Teoreticky je to funkce skvělá, ale prakticky jsem ji dobře funkční ještě neviděl.

Právě že to u BMW funguje velmi dobře, jak píše Vaša. O nic se nestaráš, prakticky to máme stále zapnuté ( stejně jako stěrače ). Reaguje to na auta jedoucí před tebou, proti tobě a i na vjezd do obce ( souvisle osvětlená komunikace ) a rozhodně to nepůsobí nějak chaoticky a nečekaně. Možná proto to stojí u BMW 150€. :)

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...